Annem sigarayı bırakıyor çok mutluyum!

Makaleler
5
Yer
elazığ
Arkadaşlar annem sigara bağımlısı biri. Bugün eve geldi gülüyordu. Dedim ne oldu? Anlattı sigarayı bırakıyorum. İnanmadım şaka yapma dedim. Bir baktım elinde bir sürü kutu. Cidden bırakıyor. Şu an ne kadar mutlu olduğumu kesinlikle anlatamam. Bir düşünün evde sigara kokusu yok. Çok Mutluyum!

.
PSX_20181009_201236.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar annem sigara bağımlısı biri. Bugün eve geldi gülüyordu. Dedim ne oldu? Anlattı sigarayı bırakıyorum. İnanmadım şaka yapma dedim. Bir baktım elinde bir sürü kutu. Cidden bırakıyor. Şuan ne kadar mutlu olduğumu kesinlikle anlatamam. Bir düşünün evde sigara kokusu yok. ÇOK MUTLUYUMMM!
Evet gerçekten güzel bir şey. Sigara yok öksürük, baş ağrısı yok. Atamı bu Dünyadan alan da sigara, alkoldü darısı diğer içenlere.

Annen ve senin adına çok sevindim. Nasıl bırakma kararı almış ve nasıl bırakacak? Babamda maalesef kullanıyor onunda bırakmasını istiyorum fakat bırakamıyor. Paylaşırsan babama bıraktırmaya çalışayım sigarayı.

Ayak parmaklarınız anatomisi çok ilginç :D
Sinekler sayesinde olsa gerek. Kaşıya kaşıya uzadilar [emoji23].

Annen ve senin adına çok sevindim. Nasıl bırakma kararı almış ve nasıl bırakacak? Babamda maalesef kullanıyor onunda bırakmasını istiyorum fakat bırakamıyor. Paylaşırsan babama bıraktırmaya çalışayım sigarayı.
Poliklinik gibi bir yere gitmiş. Ve resmini eklediğim şeyleri vermiş. Bunları sanırım bileğine yapıştırıyor ve sigarayı biraktiriyor.

Ne mutlu size Allah mutlulugunuzu bozmasin :)
Sağolasın abim benim [emoji23].

Dostum sende dikkat havalar da soğudu, yere çıplak ayak basma :D :D :D
Kombi var canım [emoji23].

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı