Annem ve babamı kaybedilirse üzülür mü?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sizce üzülür müyüm? Şimdilik üzülmeyeceğimi düşünüyorum geçmişte yaşadığım olumsuz olaylardan dolayı.
Üzülüyorsun ama sonra alışıyorsun. Tamamen psikolojinin kaldırıp kaldırmayacağına bağlı.
 
Hocam kusura bakmayın ama hayatımda gördüğüm en saçma soru. Geçmişte yaşanan olumsuzlukların ciddiliği ne idi? Sizin onlara verdiğiniz değer nedir biz nereden bilelim? Size bağlı yani bu psikolojinize, onlara ne kadar değer verdiğinizle alakalı bir durum.
 
Üzülmem diyen de illaki üzülür bence. Sonuçta iyisiyle kötüsüyle yetiştirdiler seni.
 
Benimki islam ama yinede sevmiyorum kedim var onu daha çok seviyorum niyeyse Bende bir problem var sanırım çocukluğumdan beri insan sevemedim, İnsanlarda beni sevmezdi öyle gitti gidiyorda :/
Benide insanlar sevmiyorlar gözümün tek bir yaşına bakmıyorlar benden 6 yaş küçük kız kardeşim 1 yıl önce eve muhabbet kuşu aldı onu daha çok seviyorum ama geçirecek hiç vakit bulamıyorum böyle gitmeye başladı son zamanlarda.
 
Benide insanlar sevmiyor gözümün tek bir yaşına bakmıyorlar kız kardeşim eve muhabbet kuşu aldı onu daha çok seviyorum ama geçirecek hiç vakit bulamıyorum böyle gitmeye başladı son zamanlarda.
En kotu günün de sana köpek yardimci olur. En iyi günün de kedi seni satar. Kuş içer yatar s....
 
Anne, baba, kardeşlerinizi yani kısaca ailenizi ne olursa olsun sevin. Çünkü onlardan başka sizi koşulsuz şartsız seven kimse yok, bu günlerin kıymetini bilin.
 
Çok çelişkili soru, ne zaman aklıma gelse bayağı bir düşünürüm. Ölümden sonrası varsa ölen kişiler için neden üzülüyoruz? Zaten iyi insanlar ise ölümden sonra ahirette tekrar görüşmeyecek miyiz? Ya ahiret diye bir şey yok ise, tanrı var ama ölümden sonrası yok ise? Bu hayatı olduğu gibi yaşadık ve öldükten sonra hiçbir şeyi hatırlamayacağız ve asla birbirimizi görmeyeceksek? Buna rağmen insan neden üzülmesin!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…