Mezhebim gram genişse hemfikiriz o derece.Ben üzülmem sevine dahi bilirim yani o derece.
Mezhebim gram genişse hemfikiriz o derece.Ben üzülmem sevine dahi bilirim yani o derece.
Benimki islam ama yinede sevmiyorum kedim var onu daha çok seviyorum niyeyseMezhebim gram genişse hemfikiriz o derece.![]()
Üzülüyorsun ama sonra alışıyorsun. Tamamen psikolojinin kaldırıp kaldırmayacağına bağlı.Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sizce üzülür müyüm? Şimdilik üzülmeyeceğimi düşünüyorum geçmişte yaşadığım olumsuz olaylardan dolayı.
Benide insanlar sevmiyorlar gözümün tek bir yaşına bakmıyorlar benden 6 yaş küçük kız kardeşim 1 yıl önce eve muhabbet kuşu aldı onu daha çok seviyorum ama geçirecek hiç vakit bulamıyorum böyle gitmeye başladı son zamanlarda.Benimki islam ama yinede sevmiyorum kedim var onu daha çok seviyorum niyeyseBende bir problem var sanırım çocukluğumdan beri insan sevemedim, İnsanlarda beni sevmezdi öyle gitti gidiyorda :/
En kotu günün de sana köpek yardimci olur. En iyi günün de kedi seni satar. Kuş içer yatar s....Benide insanlar sevmiyor gözümün tek bir yaşına bakmıyorlar kız kardeşim eve muhabbet kuşu aldı onu daha çok seviyorum ama geçirecek hiç vakit bulamıyorum böyle gitmeye başladı son zamanlarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.