fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 22 Mayıs 2022 #11 tahaklkt dedi: Troll olma ihtimali var mıdır acaba? Bağıra bağıra 18 yaşından küçüklere sigara satılmayacak deniliyor kim neden sana satsın Boydan kilodan sesten kanıp veriyorlarsa ayrı ama bana gerçekçi gelmedi... Eğer gerçekten öyleyse acilen bırakmalısın. Genişletmek için tıkla... Bir büyüğünden tane ile alıyor olabilir.
tahaklkt dedi: Troll olma ihtimali var mıdır acaba? Bağıra bağıra 18 yaşından küçüklere sigara satılmayacak deniliyor kim neden sana satsın Boydan kilodan sesten kanıp veriyorlarsa ayrı ama bana gerçekçi gelmedi... Eğer gerçekten öyleyse acilen bırakmalısın. Genişletmek için tıkla... Bir büyüğünden tane ile alıyor olabilir.
K Emre Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 831 Çözümler 4 22 Mayıs 2022 #12 Dostum senin içmen legal bile değil. Bırakamıyorsan rehabilite olman lazım annene bunu söyle.
Asmerrrr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 22 Mayıs 2022 #13 tahaklkt dedi: Troll olma ihtimali var mıdır acaba ? Bağıra bağıra 18 yaşından küçüklere sigara satılmayacak deniliyor kim neden sana satsın Boydan kilodan sesten kanıp veriyorlarsa ayrı ama bana gerçekçi gelmedi... Eğer gerçekten öyleyse acilen bırakmalısın. Genişletmek için tıkla... Para için neler yapılmıyor şu ülkede?
tahaklkt dedi: Troll olma ihtimali var mıdır acaba ? Bağıra bağıra 18 yaşından küçüklere sigara satılmayacak deniliyor kim neden sana satsın Boydan kilodan sesten kanıp veriyorlarsa ayrı ama bana gerçekçi gelmedi... Eğer gerçekten öyleyse acilen bırakmalısın. Genişletmek için tıkla... Para için neler yapılmıyor şu ülkede?
RaskWinner Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #14 tahaklkt dedi: Troll olma ihtimali var mıdır acaba? Bağıra bağıra 18 yaşından küçüklere sigara satılmayacak deniliyor kim neden sana satsın Boydan kilodan sesten kanıp veriyorlarsa ayrı ama bana gerçekçi gelmedi... Eğer gerçekten öyleyse acilen bırakmalısın. Genişletmek için tıkla... Bazen babamdan çalıyorum. Bazen tekellerden alıyorum.
tahaklkt dedi: Troll olma ihtimali var mıdır acaba? Bağıra bağıra 18 yaşından küçüklere sigara satılmayacak deniliyor kim neden sana satsın Boydan kilodan sesten kanıp veriyorlarsa ayrı ama bana gerçekçi gelmedi... Eğer gerçekten öyleyse acilen bırakmalısın. Genişletmek için tıkla... Bazen babamdan çalıyorum. Bazen tekellerden alıyorum.
Asmerrrr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 22 Mayıs 2022 #15 RaskWinner dedi: Bazen babamdan çalıyorum. Bazen tekellerden alıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum sigara içtiğini annenin uygun bir vaktinde söylemen lazım
RaskWinner dedi: Bazen babamdan çalıyorum. Bazen tekellerden alıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum sigara içtiğini annenin uygun bir vaktinde söylemen lazım
ah goofy Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Yer Ankara 22 Mayıs 2022 #16 tahaklkt dedi: Troll olma ihtimali var mıdır acaba ? Bağıra bağıra 18 yaşından küçüklere sigara satılmayacak deniliyor kim neden sana satsın Boydan kilodan sesten kanıp veriyorlarsa ayrı ama bana gerçekçi gelmedi... Eğer gerçekten öyleyse acilen bırakmalısın. Genişletmek için tıkla... Satanlar var ki zaten yaşa bakmıyorlar bile.
tahaklkt dedi: Troll olma ihtimali var mıdır acaba ? Bağıra bağıra 18 yaşından küçüklere sigara satılmayacak deniliyor kim neden sana satsın Boydan kilodan sesten kanıp veriyorlarsa ayrı ama bana gerçekçi gelmedi... Eğer gerçekten öyleyse acilen bırakmalısın. Genişletmek için tıkla... Satanlar var ki zaten yaşa bakmıyorlar bile.
tahaklkt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 2.127 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri TUF RTX 3060, i3 12100F, Corsair Vengeance 8x2 3200 mHZ RAM, Kingston NV1 500 GB SSD, Corsair H150i Sıvı Soğutma, Asus TUF GT 301 Kasa, Asus TUF 550W PSU Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #17 Lamine Yamal dedi: Hocam bende bakkaldan babama, abime alıyorum troll değil galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam bende abime alıyorum lakin bizim burada 3 bakkal var 1 bakkal tüm ailemi tanıyor sadece orası veriyor diğer 2 bakkal yok 18'den küçüksün abin gelsin alsın diyor bana inandırıcı gelmiyor. fxtih dedi: Bir büyüğünden tane ile alıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... İnşallah öyle değildir hocam öyleyse daha da kötü. RaskWinner dedi: Bazen babamdan çalıyorum. Bazen tekellerden alıyorum. Genişletmek için tıkla... Baban fark etmiyor yani. Tekellere de adım atman bile yasak senin... Asmerrrr dedi: Para için neler yapılmıyor şu ülkede? Genişletmek için tıkla... Hocam 26 TL zaten bir sigara (touch Blue) o 26 TL de satan adama gidiyor zaten kendisi kazanmıyor ki kendisi kazansa haklısın derdim...
Lamine Yamal dedi: Hocam bende bakkaldan babama, abime alıyorum troll değil galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam bende abime alıyorum lakin bizim burada 3 bakkal var 1 bakkal tüm ailemi tanıyor sadece orası veriyor diğer 2 bakkal yok 18'den küçüksün abin gelsin alsın diyor bana inandırıcı gelmiyor. fxtih dedi: Bir büyüğünden tane ile alıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... İnşallah öyle değildir hocam öyleyse daha da kötü. RaskWinner dedi: Bazen babamdan çalıyorum. Bazen tekellerden alıyorum. Genişletmek için tıkla... Baban fark etmiyor yani. Tekellere de adım atman bile yasak senin... Asmerrrr dedi: Para için neler yapılmıyor şu ülkede? Genişletmek için tıkla... Hocam 26 TL zaten bir sigara (touch Blue) o 26 TL de satan adama gidiyor zaten kendisi kazanmıyor ki kendisi kazansa haklısın derdim...
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #18 tahaklkt dedi: Bağıra bağıra 18 yaşından küçüklere sigara satılmayacak deniliyor kim neden sana satsın Genişletmek için tıkla... Hocam satmayan yok ki. Sadece zincir marketler vermiyor.
tahaklkt dedi: Bağıra bağıra 18 yaşından küçüklere sigara satılmayacak deniliyor kim neden sana satsın Genişletmek için tıkla... Hocam satmayan yok ki. Sadece zincir marketler vermiyor.
tahaklkt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 2.127 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri TUF RTX 3060, i3 12100F, Corsair Vengeance 8x2 3200 mHZ RAM, Kingston NV1 500 GB SSD, Corsair H150i Sıvı Soğutma, Asus TUF GT 301 Kasa, Asus TUF 550W PSU Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #19 y4vuzz dedi: Hocam satmayan yok ki. Sadece zincir marketler vermiyor. Genişletmek için tıkla... 16 yaşındayım bir tek bana verilmiyor o zaman koskoca ülkede..
y4vuzz dedi: Hocam satmayan yok ki. Sadece zincir marketler vermiyor. Genişletmek için tıkla... 16 yaşındayım bir tek bana verilmiyor o zaman koskoca ülkede..
Cengiz holding Picopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 228 22 Mayıs 2022 #20 Ailenle konuş destek olurlarsa bırakabilirsin hastaneler yönlendirir sizi. Bence kesinlikle bırakın gelişiminizi olumsuz etkileyecektir.
Ailenle konuş destek olurlarsa bırakabilirsin hastaneler yönlendirir sizi. Bence kesinlikle bırakın gelişiminizi olumsuz etkileyecektir.