Anneme üzülüyorum

Polisi aramak (veya hastaneye yatırmak).

Technopat Sosyal'de konu açmak.

✓​

15 yaşında bir çocuğun birilerine danışmak istemesi çok normal değil mi? Senin gibi olan kişiler bunu kavrayamaz. Ne yapacağını şaşırmış bir çocuk şu an. Hiç polisi aramayı denemedi mi sanıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimseniz yoksa en iyi çözüm kolluk kuvvetlerinden ve Sosyal Hizmetlerden destek istemeniz. (Belki bir süre ayrı kalırsınız ama anneniz tedavi olmak ister ise ilerisi için daha hayırlı olur.)
Not: Eğer anneniz yatırılır ve Sosyal Hizmetler bünyesine alınırsanız mümkün oldukça iletişim kurmaya, ziyaret etmeye çalışın zira o tip durumlarda yalnızlaşma tedaviyi reddetme ve psikolojik olarak kişiye bağlı başka sorunlara sebep olabiliyor.

Tıbbi eğitime girmesi şart ama bu duruma tek destek veren ne yazık ki sen olacaksın babanada ikna et.
Uyuşturucuyu nasıl satıyorlar yasak değil mi?

Hocam satıyorlar vallaha benim bir arkadaşım vardı uyuşturucu falan satıyordu neyse arkadaşlarla bunu polise ihbar ettik şu an da Adana amatem alkol ve madde bağımlılığı bırakma merkezinde.

Polisi aramak.(veya hastaneye yatırmak)

Technopat Sosyal da konu açmak.

✓​

Konuşacak birini bulamayınca 3.kişilerle paylaşma isteği duymuş bunda anormal bir durum yok zira sandığınız üzere konu yakınınız (hele anneniz) ise polisi aramak veya ondan uzak kalmak o kadar kolay olmuyor.

Hocam satıyorlar vallaha benim bir arkadaşım vardı uyuşturucu falan satıyordu neyse arkadaşlarla bunu polise ihbar ettik şu an da Adana amatem alkol ve madde bağımlılığı bırakma merkezinde.
Hangi Sherlock Holmes kitabından alıntıladınız acaba?

Sadece çocuk değil ki ablası falan da var. Metni düzgün okursanız görürsünüz, ayrıca hakaretleriniz hiç de yakışmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece çocuk değil ki ablası falan da var metni düzgün okursanız görürsünüz ayrıca hakaretleriniz hiç de yakışmadı.
Çocuk belli ki bunalmış bu durumdan. Ablası var evet ama düşünsene annen uyuşturucu bağımlısı. Ablası olsa bile çok bunalmıştır. Derdini anlatacak yardım isteyecek birine ihtiyacı var ablası dışında.

Sadece çocuk değilki ablası falanda var metni düzgün okursanız görürsünüz ayrıca hakaretleriniz hiç de yakışmadı.
Annesi bu durumda olan hiçbir çocuk sağlıklı düşünemez. Metini okuyup beyninizi kullansaydınız anlardınız. Söz konusu anne olunca polisi aramak öyle kolay olmuyor. Yazık sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…