Anneme üzülüyorum

Polisi aramak (veya hastaneye yatırmak).

❌

Technopat Sosyal'de konu açmak.

✓​

15 yaşında bir çocuğun birilerine danışmak istemesi çok normal değil mi? Senin gibi olan kişiler bunu kavrayamaz. Ne yapacağını şaşırmış bir çocuk şu an. Hiç polisi aramayı denemedi mi sanıyorsun?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Annemin uyuşturucu sorunu olduğunu zaten biliyordum 1 aydır bir değişim yok. Evet kullanıyorum dedi en son, umursamayı bıraktım uyuşturucuyu bırakmayacak sanırım. Şimdi adliyeye gitmiş birinin onu takip ettiğini beni ve ablamı tehdit ettiğini düşünüyor, bana bilerek söylemediğin bir şey varsa söyle diyor. Telefonunu Çince yapmıştı birkaç gün önce etkisindeyken devamlı saçmalıyor modemi falan kapatıyor sebepsiz yere. Metamfetamin kullandığını düşünüyorum çenesinin çok düşmesi olsun birisinin onu izlediğini düşünmesi ses duyması, halüsinasyon olsun bunu kullanıyor. Yaptığı tek şey beynini öldürmek bunlarda mutluluk nasıl buluyor anlamıyorum morali bozuk durgun oluyor bazen bazende enerjik. artık sabrım tükendi 15 yaşında bunlarla uğraşmak kafa yormak moralimi bozmak istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum.
Kimseniz yoksa en iyi çözüm kolluk kuvvetlerinden ve Sosyal Hizmetlerden destek istemeniz. (Belki bir süre ayrı kalırsınız ama anneniz tedavi olmak ister ise ilerisi için daha hayırlı olur.)
Not: Eğer anneniz yatırılır ve Sosyal Hizmetler bünyesine alınırsanız mümkün oldukça iletişim kurmaya, ziyaret etmeye çalışın zira o tip durumlarda yalnızlaşma tedaviyi reddetme ve psikolojik olarak kişiye bağlı başka sorunlara sebep olabiliyor.
 
Tıbbi eğitime girmesi şart ama bu duruma tek destek veren ne yazık ki sen olacaksın babanada ikna et.
Uyuşturucuyu nasıl satıyorlar yasak değil mi?

Hocam satıyorlar vallaha benim bir arkadaşım vardı uyuşturucu falan satıyordu neyse arkadaşlarla bunu polise ihbar ettik şu an da Adana amatem alkol ve madde bağımlılığı bırakma merkezinde.
 
15 yaşında bir çocuğun birilerine danışmak istemesi çok normal değil mi? Senin gibi beyni leblebi boyutunda olan kişiler bunu kavrayamaz. Ne yapacağını şaşırmış bir çocuk şu an. Hiç polisi aramayı denemedi mi sanıyorsun? Seni gidi boşboğaz. Senin gibi parazitler forumda türemeye başladı ve bu çok sinir bozuyor.

Sadece çocuk değil ki ablası falan da var. Metni düzgün okursanız görürsünüz, ayrıca hakaretleriniz hiç de yakışmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece çocuk değil ki ablası falan da var metni düzgün okursanız görürsünüz ayrıca hakaretleriniz hiç de yakışmadı.
Çocuk belli ki bunalmış bu durumdan. Ablası var evet ama düşünsene annen uyuşturucu bağımlısı. Ablası olsa bile çok bunalmıştır. Derdini anlatacak yardım isteyecek birine ihtiyacı var ablası dışında.
 
Sadece çocuk değilki ablası falanda var metni düzgün okursanız görürsünüz ayrıca hakaretleriniz hiç de yakışmadı.
Annesi bu durumda olan hiçbir çocuk sağlıklı düşünemez. Metini okuyup beyninizi kullansaydınız anlardınız. Söz konusu anne olunca polisi aramak öyle kolay olmuyor. Yazık sana.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı