NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.774 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #21 AxiBorea dedi: Yalan söylemedim. Dürüst oldum itiraf ettim. Genişletmek için tıkla... Şimdi mi söylediniz? Önceden mi?
AxiBorea dedi: Yalan söylemedim. Dürüst oldum itiraf ettim. Genişletmek için tıkla... Şimdi mi söylediniz? Önceden mi?
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #22 NormalVatandas dedi: Şimdi mi söylediniz? Önceden mi? Genişletmek için tıkla... Dün oldu olay.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.774 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #23 AxiBorea dedi: Dün oldu olay. Genişletmek için tıkla... Ha pardon. Yanlış yere bakmışım. Bence tekrar özür dilemeyi deneyin bana göre.
AxiBorea dedi: Dün oldu olay. Genişletmek için tıkla... Ha pardon. Yanlış yere bakmışım. Bence tekrar özür dilemeyi deneyin bana göre.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 1 Şubat 2023 #24 AxiBorea dedi: Yalan söylemedim. Dürüst oldum itiraf ettim. Genişletmek için tıkla... Gidin yanına özür dileyin. Pişman olduğunu, bir daha yapmayacağını söyle. Çok da abartılacak bir durum değil, affeder yani.
AxiBorea dedi: Yalan söylemedim. Dürüst oldum itiraf ettim. Genişletmek için tıkla... Gidin yanına özür dileyin. Pişman olduğunu, bir daha yapmayacağını söyle. Çok da abartılacak bir durum değil, affeder yani.
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.924 Çözümler 2 1 Şubat 2023 #25 Özür dile bir daha yapmayacağım de sarıl. Eğer affetmezse zaten bir kaç güne affeder. Sonuçta hırsızlık falan yapmadın ya.
Özür dile bir daha yapmayacağım de sarıl. Eğer affetmezse zaten bir kaç güne affeder. Sonuçta hırsızlık falan yapmadın ya.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.993 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2023 #26 AxiBorea dedi: Dün oldu olay. Genişletmek için tıkla... Özür dileyin. Dahada kabul etmezse aradan zaman geçmesini bekleyip tekrar özür dileyin.
AxiBorea dedi: Dün oldu olay. Genişletmek için tıkla... Özür dileyin. Dahada kabul etmezse aradan zaman geçmesini bekleyip tekrar özür dileyin.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #27 Carl CJ Johnson dedi: Özür dileyin. Dahada kabul etmezse aradan zaman geçmesini bekleyip tekrar özür dileyin. Genişletmek için tıkla... O kolay özrünü kabul etmeyen biridir. Çok zekidir.
Carl CJ Johnson dedi: Özür dileyin. Dahada kabul etmezse aradan zaman geçmesini bekleyip tekrar özür dileyin. Genişletmek için tıkla... O kolay özrünü kabul etmeyen biridir. Çok zekidir.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.993 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2023 #28 AxiBorea dedi: O kolay özrünü kabul etmeyen biridir. Çok zekidir. Genişletmek için tıkla... Öyleyse zamana bırakın, birkaç güne affeder. Alt tarafı ders yapmadınız.
AxiBorea dedi: O kolay özrünü kabul etmeyen biridir. Çok zekidir. Genişletmek için tıkla... Öyleyse zamana bırakın, birkaç güne affeder. Alt tarafı ders yapmadınız.
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.589 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 1 Şubat 2023 #29 AxiBorea dedi: Ne kadar sürdü annenin seni affetmesi? Genişletmek için tıkla... 2 gün sürmezdi. 19 yaşındasın daha yani ne olcaktı başka o kızacak sen hata yapıcan o kızacak sen hata yapıcan. Bu işler böyle.
AxiBorea dedi: Ne kadar sürdü annenin seni affetmesi? Genişletmek için tıkla... 2 gün sürmezdi. 19 yaşındasın daha yani ne olcaktı başka o kızacak sen hata yapıcan o kızacak sen hata yapıcan. Bu işler böyle.
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.924 Çözümler 2 1 Şubat 2023 #30 AxiBorea dedi: O kolay özrünü kabul etmeyen biridir. Çok zekidir. Genişletmek için tıkla... Sizde ona küsün bakalım en çok kim dayanabilecek.
AxiBorea dedi: O kolay özrünü kabul etmeyen biridir. Çok zekidir. Genişletmek için tıkla... Sizde ona küsün bakalım en çok kim dayanabilecek.