Annemin ders baskısı

Okurken biraz şaşırdım açıkçası. Baban sana olan güvenini kaybetmemiş ve seni desteklemeye devam ediyor ancak annen sana çok ağır çıkıyor. Annenin tavrını kesinlikle doğru bulmuyorum. Aslında sadece annen değil diğer insanlarda arada sırada böyle şeyler zırvalar. "Senden bir halt olmaz, bir şey beceremedin." Falan boş laflar. Maalesef çoğu insan söyleyeceği şeyin karşısındaki kişide nasıl bir etki bırakacağını düşünmez, ağzına geleni söyler. Senin annende o mantık. Her neyse daha fazla uzatmak istemiyorum zaten açık ve net. Geleceğini çok önemseyen ve hedeflerine ulaşmak için büyük fedakarlıklar yapacak birisin. Böyle şeylere kulak asma ve umutsuzluğa kapılma. Hayallerinin peşinden koş ve anneni bu lafları ettiği için utandır!

Sağ olun arkadaşlar LGS yüzdelik puanim 9 yani kotu degil annem konusunda size hak vermek isterdim ama benim annem beni hiçbir zaman sert dille gaza getirmedi babam zaten farkinda bu durumun annemle her zaman çatışıyor.

Bende bu sene LGS'ye girdim aynısını babam diyordu ama amacı gaza getirmekti ve hiç belli etmiyordu ve fen lisesi kazandığımı söylediğimde ona öyle bir baktım ki içim rahatladı tabii sonra oturup anlattı olayı bana neyse bunu annen öyle demese bile sen bunu öyle kullanabilirsin bir gün pilot olduğunda sana hiçbir şey diyemez bunu avantaj olarak kullanabilirsin.

Dostum dedim ya sana benim annem hiçbir zaman böyle gaz vermez bana.

Üniversite sınavında sonuçlar ortaya çıkınca insanların ağzını açık bırakıcak bir sonuç çıkartta hiçbir şey söyleyemesinler sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…