Annemin ders baskısı

Annenle bir konuşmayı denesene.

Bıktım artık.

Bende bıktım kardeşim, ama merak etme zamanla alışıyorsun. Bana daha ilkokulda notları benimkinden çok daha kötü olduğu çocuğu ders çalışıyor diye çok zeki görüyorlardı. Ya da ortaokulda test çözmüyorum diye senden birşey olmaz dediler, sınıfımdaki herkesten notum yüksekti ama.

İnan kanka inanmak başarmanın yarısıdır annen bayağı abartmış altı üstü bir sınav sen oku yeter.

Şöyle düşün okul ne için para için okulu düzgün meslek seçmek için liseler o kadar fark etmiyor fen daha sayısal Anadolu her şeyden veriyorlar. Dersini çalış annenle konuş sıkıyorsan yapma de abimdede öyle oldu abim fen kazandı ama Anadolu'ya gitti annem onu yönlendirmeye çalıştı ama abim Anadolu diye tuturdu annem daha çok komşular onu azarladı annenle konuş anlamazsa kapını kilit ve ders çalış.

Onun da annesi böyleyse yapabileceğin bir şey yok umarım istediğin üniversiteyi kazanırsın.
Bu arada çocuğun gittiği lise ne?

Anlayabiliyorum seni dostum... Takma kafana, sen çalışmaya devam et. Hedefine ulaşıp başarılı olduğunda onlar da şaşıracaktır.

Arkadaşlar bu arada bu konuda birkaç kez rastladım @Jira hocamız neden ara verdi?

Sağ olun arkadaşlar annemle konuşucam ama artık hayata karşı bir bakış açım kalmadı belki iyi sonuç alsaydım daha iyi olabilirdi.

Sağ olun arkadaşlar annemle konuşucam ama artık hayata karşı bir bakış açım kalmadı belki iyi sonuç alsaydım daha iyi olabilirdi.
Bu kadar kafana takma be alt tarafı lise daha önümüzde çok zaman var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…