Annemin durmadan bana iş yaptırması

Adrenalin lazım.

Ya kanka ne diyorlardi buna sesli guldum sen anladin iste.

Gün içinde çalışırken video çek. Akşam babana gösterirsin al durum böyle diye.

Saygısızlık etmeden ağırlığını koyabilirsin. Bir yerden sonra dil dökmekten yoruluyorlar ve artık normal karşılıyorlar. Eskiden 4 saat oynasam evde kıyamet kopardı şimdi 10 saat oynasam bir şey demiyorlar. Tabi yaşım da ilerledi belki onunda etkisi var. 20 yaşına geldik artık.

Nasıl bir ağırlık ?

Ders çalış, annem çağırdığında ''ders çalışıyorum çok işim var'' de. Sonra yanına gelince çalıştığını göster. Bir süre böyle devam et. Sonra oyun oynamak istiyorum de, büyük ihtimalle izin verir. Zamanla unutur zaten sinirini.

Kankam gerçekten 11. sınıfsan annenin seni bu kadar sıkacağını düşünmüyorum. Mesela ben 6,7. sınıfken çok sıkarlardı ders yap, hep bilgisayar başındasın diye bir şey demezdim annem sonuçta hakkı ödenir mi, neyse 9. sınıfım şuan ve öyle bir zorlama pek yok ben çoğu zaman kendi isteğimle yardım ediyorum artık anneme.

Ben de 9. ve 10. sınıftayken herhangi bir şey yoktu. Ne olduysa bu 11.sınıfta oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…