Annemin durmadan bana iş yaptırması

30 DK oyna ne var ölmezsin ya? Çok mu lazım. Ben evin bütün işini yapıyorum, bulaşıkları yıkıyorum, evi süpürüyorum canlı ders dışında 5 saat de ders çalışıyorum. Annenin kıymetini bil.

Akşam babayla boks maçına çıkmak ha?

Ya kanka ne diyorlardi buna sesli guldum sen anladin iste.

Saygısızlık etmeden ağırlığını koyabilirsin. Bir yerden sonra dil dökmekten yoruluyorlar ve artık normal karşılıyorlar. Eskiden 4 saat oynasam evde kıyamet kopardı şimdi 10 saat oynasam bir şey demiyorlar. Tabi yaşım da ilerledi belki onunda etkisi var. 20 yaşına geldik artık.

Ders çalış, annem çağırdığında ''ders çalışıyorum çok işim var'' de. Sonra yanına gelince çalıştığını göster. Bir süre böyle devam et. Sonra oyun oynamak istiyorum de, büyük ihtimalle izin verir. Zamanla unutur zaten sinirini.

Kankam gerçekten 11. sınıfsan annenin seni bu kadar sıkacağını düşünmüyorum. Mesela ben 6,7. sınıfken çok sıkarlardı ders yap, hep bilgisayar başındasın diye bir şey demezdim annem sonuçta hakkı ödenir mi, neyse 9. sınıfım şuan ve öyle bir zorlama pek yok ben çoğu zaman kendi isteğimle yardım ediyorum artık anneme.

Kankam gerçekten 11. sınıfsan annenin seni bu kadar sıkacağını düşünmüyorum. Mesela ben 6,7. sınıfken çok sıkarlardı ders yap, hep bilgisayar başındasın diye bir şey demezdim annem sonuçta hakkı ödenir mi, neyse 9. sınıfım şu an ve öyle bir zorlama pek yok ben çoğu zaman kendi isteğimle yardım ediyorum artık anneme.

Ben de 9. ve 10. sınıftayken herhangi bir şey yoktu. Ne olduysa bu 11.sınıfta oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı