Annesi engelleyen kız için ne yapmalı?

TechExpert

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi şöyle başlayalım yaz tatiline gireceğimiz ay yani bu sene bir kız görmüştüm okulda koca bir sene hiç dikkatimi çekmemişti ama ne olduysa bir bir anda dikkatimi çekti.

Neyse Instagram'ı falan buldum onun arkadaşı sayesinde konuşmaya başladım buraya kadar her şey güzel kızla muhabbetimiz iyi gidiyordu sarıyordu muhabbet falan. Günlerden ben bir gün bu kızı kahve içmeye çağırdım dedi olur ama arkadaşımda gelecek dedi bende tamam dedim. Sonra kahve içeceğimiz günden önceki akşam buna sordum ne zaman geleceksin ve bana dedi ki gelemiyorum. Çünkü arkadaşım gelmiyor. Neyse muhabbet yine çok güzel dedim sorun yok 3-4 gün geçti sinema konusu açıldı o zamanda Spider-Man vardı sinemalarda dedim gidelim dedi olur. Bu sefer gidecek gibiydik bundan 1-2 gün sonra bu bana yazdı ilk defa, nabersin diye. Bende işten gelmişim akşam yorgunum dedim iyi falan filan sonra kız bir anda gitti. Sonraki gün buna yazdım uçup gittin diye görüldü attı akşama engel yedik 3-4 gün bir şey yapmadım.

Sonra arkadaşına yazdım annesi mesajları yakalamış dedim tamam dedim sonra bir daha konuşmadım. Neyse bu kız okulda hâlâ biraz dikkatimi çekiyor o da bana bakıyor arada sırada baka bakarken yakalıyorum ama bazen hiç bakmıyor. Anlamadım beni şu liseli ergenler gibi düşünmeyin yok onsuz yaşayamam yok o olmazsa ölürüm falan filan öyle bir şey yok biraz içimde kaldı o kadar olsa da iyi olur şimdi sorum şudur. Şu an ne yapmam gerekiyor? Kızla konuşmak istiyorum ne haber falan demek istiyorum ama kız hiç tek değil konuşsak devamı gelir eminim yani ne yapacağımı anlamadım. Bıraksam mı peşini yoksa başka şeyler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızla engel olayından sonra konuştunuz mu bilmiyorum ama kız istemeyerek engelleseydi bir yolunu bulur okulda ya da baska bir yerde bulusurdu sizinle.buluşmayi ekmesinden sonra yolu vermeliydiniz hocam.

Annesinin engellediğini sanmıyorum seni iki kere ekmesine rağmen hala peşinden gitmen büyük bir hata. Kız sana adım atmadığı sürece konuşma sosyal medyadan iletişim kurma hatta sosyal medya hesaplarından takipleşmeyi bırak telefon rehberinden de numarasını kaldır ki yazmak istesen bile numarayı bulamadığın için yazama ve o hataya düşme.

Annesinin engellediğini sanmıyorum seni iki kere ekmesine rağmen hala peşinden gitmen büyük bir hata. Kız sana adım atmadığı sürece konuşma sosyal medyadan iletişim kurma hatta sosyal medya hesaplarından takipleşmeyi bırak telefon rehberinden de numarasını kaldır ki yazmak istesen bile numarayı bulamadığın için yazama ve o hataya düşme.

Öyle yapacağım hocam bir şey daha sormak istiyorum yani anlamadığım olay bazen hep bakıyor bazen hiç bakmıyor onu tam anlamadım sence neden?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı