RGX beklemek daha mantıklı bence. Beklenecek bir diğer skn asil Phantom olabilir.
Sabırsız bir insan olduğum için hemen aldım... Ama değdiğini düşünüyorum çünkü anomali en sevdiğim Phantom skinlerinden biridir.
Şahsen iade etmenizi tavsiye ederim, denemeden önce videolarına tekrar göz atın. Para verdiğim skin yerine savaş bileti skinini kullandıracak kadar rezil bir deneyim oldu benim için, başkalarının da parasını boşa harcamaması için her fırsatta gömerim bu rezil skini.Sabırsız bir insan olduğum için hemen aldım... Ama değdiğini düşünüyorum çünkü anomali en sevdiğim Phantom skinlerinden biridir.
Şahsen iade etmenizi tavsiye ederim, denemeden önce videolarına tekrar göz atın. Para verdiğim skin yerine savaş bileti skinini kullandıracak kadar rezil bir deneyim oldu benim için, başkalarının da parasını boşa harcamaması için her fırsatta gömerim bu rezil skini.
Veya silahın animasyon yükseltmesini açmayın derim ancak size kalmış.
Eki Görüntüle 1751575
Mümkünse asil, RGX, iyon, yağmacı, zamanın ötesi, veya Oni Phantom almanızı tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.