aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 25 Ocak 2024 #41 AhmetKonyaspor dedi: 120 liraya bu oyunu almak yerine gidin just cause 3 alın. Genişletmek için tıkla... Yok bu arkadaş gerçekten ya troll ya da sıkıntıları var
AhmetKonyaspor dedi: 120 liraya bu oyunu almak yerine gidin just cause 3 alın. Genişletmek için tıkla... Yok bu arkadaş gerçekten ya troll ya da sıkıntıları var
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.823 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #42 aKuu dedi: Yok bu arkadaş gerçekten ya troll ya da sıkıntıları var Genişletmek için tıkla... Dolar kuruna geçmeden önce yazsaydı haklı olabilirdi bu fiyatlara 4-5 güzel indie oyun alınabilir di ama şu an öyle bir durum yok boş yapıyor.
aKuu dedi: Yok bu arkadaş gerçekten ya troll ya da sıkıntıları var Genişletmek için tıkla... Dolar kuruna geçmeden önce yazsaydı haklı olabilirdi bu fiyatlara 4-5 güzel indie oyun alınabilir di ama şu an öyle bir durum yok boş yapıyor.
ahmettopal336 Decapat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #43 AhmetKonyaspor dedi: 120 liraya bu oyunu almak yerine gidin just cause 3 alın. Genişletmek için tıkla... bu adam beni çok fena güldürüyor yav
AhmetKonyaspor dedi: 120 liraya bu oyunu almak yerine gidin just cause 3 alın. Genişletmek için tıkla... bu adam beni çok fena güldürüyor yav
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #44 aKuu dedi: Yok bu arkadaş gerçekten ya troll ya da sıkıntıları var Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş GTA 6'yı da beğenmemişti ama önerdiği oyun konuları da belli. Çok takmamak lazım.
aKuu dedi: Yok bu arkadaş gerçekten ya troll ya da sıkıntıları var Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş GTA 6'yı da beğenmemişti ama önerdiği oyun konuları da belli. Çok takmamak lazım.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 25 Ocak 2024 #45 Silco dedi: Dolar kuruna geçmeden önce yazsaydı haklı olabilirdi bu fiyatlara 4-5 güzel indie oyun alınabilir di ama şu an öyle bir durum yok boş yapıyor. Genişletmek için tıkla... Tek bu olsa neyse bir sürü böyle saçma, alakasız yorumu konusu var. Ama bazen güldürüyor o yüzden seviyorum bu adamı
Silco dedi: Dolar kuruna geçmeden önce yazsaydı haklı olabilirdi bu fiyatlara 4-5 güzel indie oyun alınabilir di ama şu an öyle bir durum yok boş yapıyor. Genişletmek için tıkla... Tek bu olsa neyse bir sürü böyle saçma, alakasız yorumu konusu var. Ama bazen güldürüyor o yüzden seviyorum bu adamı
6 632270 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 25 Ocak 2024 #46 Oyun bitti bende 6 saat sürdü.
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.823 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #47 @632270 3.5 6 saat arası bitiyor oyun oynanışa göre
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 63.306 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 25 Ocak 2024 #48 Fiyatı gayet güzel, oyun da iyi duruyor, Anomaly Agent alalım, oynayalım. Başka oyunlara da benzer şekilde yaklaşalım.
Fiyatı gayet güzel, oyun da iyi duruyor, Anomaly Agent alalım, oynayalım. Başka oyunlara da benzer şekilde yaklaşalım.
6 632270 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 25 Ocak 2024 #49 Silco dedi: @632270 3.5 6 saat arası bitiyor oyun oynanışa göre Genişletmek için tıkla... Evet seçenekler var ben biraz AFK kaldım bir de onun etkisi var
Silco dedi: @632270 3.5 6 saat arası bitiyor oyun oynanışa göre Genişletmek için tıkla... Evet seçenekler var ben biraz AFK kaldım bir de onun etkisi var
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.121 Makaleler 2 Çözümler 28 25 Ocak 2024 #50 Silco dedi: Dolar kuruna geçmeden önce yazsaydı haklı olabilirdi bu fiyatlara 4-5 güzel indie oyun alınabilir di ama şu an öyle bir durum yok boş yapıyor. Genişletmek için tıkla... @AhmetKonyaspor 'a göre oyun cillop gibi değilse o oyun kesinlikle alınır arkadaşlar kaçırmayın. AhmetKonyaspor dedi: Oyun cillop gibi almayan pişman olur. Genişletmek için tıkla... AhmetKonyaspor dedi: Böyle diyerek parayı çöp ediyoruz zaten. O büyük para değil bu değil ne kalıyor geride? Hak etse 1000 lira bile olsun eyvallah hocam. Epic indirimlerinde 10 tane güzel indie oyun geliyordu 120 liraya. Bide buraya bak 120 lira tek oyun ( bana göre oyun bile değil oyunumsu program) Genişletmek için tıkla... Anladık bu oyun cillop gibi değil.
Silco dedi: Dolar kuruna geçmeden önce yazsaydı haklı olabilirdi bu fiyatlara 4-5 güzel indie oyun alınabilir di ama şu an öyle bir durum yok boş yapıyor. Genişletmek için tıkla... @AhmetKonyaspor 'a göre oyun cillop gibi değilse o oyun kesinlikle alınır arkadaşlar kaçırmayın. AhmetKonyaspor dedi: Oyun cillop gibi almayan pişman olur. Genişletmek için tıkla... AhmetKonyaspor dedi: Böyle diyerek parayı çöp ediyoruz zaten. O büyük para değil bu değil ne kalıyor geride? Hak etse 1000 lira bile olsun eyvallah hocam. Epic indirimlerinde 10 tane güzel indie oyun geliyordu 120 liraya. Bide buraya bak 120 lira tek oyun ( bana göre oyun bile değil oyunumsu program) Genişletmek için tıkla... Anladık bu oyun cillop gibi değil.