- Makaleler
- 3
Yok bu arkadaş gerçekten ya troll ya da sıkıntıları var120 liraya bu oyunu almak yerine gidin just cause 3 alın.
Yok bu arkadaş gerçekten ya troll ya da sıkıntıları var120 liraya bu oyunu almak yerine gidin just cause 3 alın.
Yok bu arkadaş gerçekten ya troll ya da sıkıntıları var![]()
bu adam beni çok fena güldürüyor yav120 liraya bu oyunu almak yerine gidin just cause 3 alın.
Bu arkadaş GTA 6'yı da beğenmemişti ama önerdiği oyun konuları da belli. Çok takmamak lazım.Yok bu arkadaş gerçekten ya troll ya da sıkıntıları var![]()
Tek bu olsa neyse bir sürü böyle saçma, alakasız yorumu konusu var. Ama bazen güldürüyor o yüzden seviyorum bu adamıDolar kuruna geçmeden önce yazsaydı haklı olabilirdi bu fiyatlara 4-5 güzel indie oyun alınabilir di ama şu an öyle bir durum yok boş yapıyor.
@632270 3.5 6 saat arası bitiyor oyun oynanışa göre
Dolar kuruna geçmeden önce yazsaydı haklı olabilirdi bu fiyatlara 4-5 güzel indie oyun alınabilir di ama şu an öyle bir durum yok boş yapıyor.
Oyun cillop gibi almayan pişman olur.
Anladık bu oyun cillop gibi değil.Böyle diyerek parayı çöp ediyoruz zaten. O büyük para değil bu değil ne kalıyor geride? Hak etse 1000 lira bile olsun eyvallah hocam.
Epic indirimlerinde 10 tane güzel indie oyun geliyordu 120 liraya. Bide buraya bak 120 lira tek oyun ( bana göre oyun bile değil oyunumsu program)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.