Anomaly Agent Demoyu beğendiniz mi?

• Konuyu başlatan aKuu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 764
Hocam gözünüzü sevim bana ne kim yapmış ise yapmış ben oyuna bakıyorum Türk yapımı falan olması da umurum da değil ayrıca şu koca sektörde bir Katana Zero mu var ben sadece yazı fontu benzerliğini gördüm Katana Zero ile siz başka neyi ortak gördünüz hani bir eleştiri yapacak olursam adamakıllı beğenmedim özellikleri oyunun; düşman yapay zekası dümdüz, yaptığım boss savaşı aşırı basit ve hayal gücünden uzak, dialoglar pek hoş değil, oyun aşırı basit, şu sopa ele geçtim i sadece onu kullanıyorsunuz, uzun mesafeli silahlar çok bayık. Ulan harbiden böyle yazınca oyun kötüymüş sanırım çok görmediğimiz bir tür olmadığı için beğendim yoksa eksisi çok.
Bazı yaşı küçük arkadaşlar sırf Enis'in oyunu diye övüyor onlardan sandım seni. Aslında tam tersi font hariç her şey Katana Zero'ya benziyor ama tamam çakma demiyelim esinlenilmiş diyelim daha iyimser olsun :D (Şimdi tekrar baktım yazının arkasındaki stil de benziyormuş aslında evet.)

Bazı yaşı küçük arkadaşlar sırf Enis'in oyunu diye övüyor onlardan sandım seni. Aslında tam tersi font hariç her şey Katana Zero'ya benziyor ama tamam çakma demiyelim esinlenilmiş diyelim daha iyimser olsun :D (şimdi tekrar baktım yazının arkasındaki stil de benziyormuş aslında evet.)

Hocam o değil de fotoğraftaki soytarı neden üzgün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı