Anomaly Agent fiyatı açıklandı

Çok uygun bir fiyat. 5 dolar olmasını bekliyordum zaten ama bir de üstüne çıkış haftası için %20 indirim getiriyorlar. 120-150 TL bu ile bu devirde doğru düzgün bir öğün yemek bile zor yersin, filme bile gidemezsin. Bizim insanımız hala "100 TL üstü = Pahalı" psikolojisinden çıkamadı.

Bu oyuna güzel ya da başarılı diyen ya Enis Kirazoğlu fanıdır ya da ücret karşılığı övüyordur ya da sırf Türk yaptı diye aynı Erzurum'da olduğu gibi milli duyguları kabardığı için doğruyu yanlıştan ayırt edemiyordur. Hollow Knight, Hades, lethal Company bile indirimli indirimsiz fiyatı 3 5 dolar arası. Şimdi diyiceksiniz ki bu oyun yeni çıktı o yüzden bu fiyatta satılıyor ee, lethal Company de yeni çıktı. Arkadaşlar kusura bakmayın ama oyun ağır derecede Katana Zero ve Dead Cells'in bayağı kalitesiz çakması. Siz eğer böyle her Türk oyun yapımcısının her şeyini övecekseniz, TV'de çıkan her diziyi öven tayfadan ne kalır yanınız olacak. Bu böyle gitmeye devam ederse zaten Türk türkü destekliyor hmna diye herkes kalitesiz içerik yapacak, aynı dizilerin mantıği gibi. Dediklerime sinirlenenler varsa umurumda değilsiniz, sırf adam ünlü, oyun yaptı diye siz gibi övecek değilim. Madem Türk firması destekleyeceksiniz gidin teneke Kafalar'ı destekleyin, bu adamlar en azından ufakta olsa bir topluluk oluşturup, insanlarla beraber fikir alışverişi yaparak artı ve eksik yönlerini tartışarak oyun yapıyor. Gidip de oyun yapanlara yaptırmıyor ya da test edecek şirketlerle uğraşmıyor, son kullanıcı olarak bizlerle beraber geliştiriyor oyununu. Bu arada böyle bir pixel arta yurt dışında kimse 10 dolar vermez, ülkemizde 5 dolar verecek insanda zaten kendi aboneleri olur, biraz da yayıncılardan hype ile satar o kadar. Max ederi 2 dolar. İnsanımız 100 TL üstü pahalı psikolojisinden çıkamadı diyen arkadaş, böyle insanları yargılamaya ne zamana kadar devam edeceksiniz acaba, daha yeni kış indirimlerinde BG3, Elden Ring, Sekiro falan aldım bu 3 oyun toplam zaten 2500 TL üzerine geliyor, merak etme 100 TL için tasarruflu olmayız biz, parasını hak ediyorsa veririz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyun için $5 çok bu arada. Sırf Enis Kirazoğlu yapımı diye övmeye gerek yok. Bu oyunun edeceği en fazla $2, indirimle $1 eder. Gene de oynayacaklara iyi oyunlar dilerim, parasını hak eden oyun değil. Globalde de $12 fiyat etiketi ile satılabileceğini düşünmüyorum. Muhtemelen fiyat düşüşüne gidecekler. Erzurum'da da aynısı oldu. Başta reklam işini çok iyi yaptılar, sonra ne oldu? Oyun tam anlamıyla bir fiyasko oldu. Bu oyunda da aynısını olacağını düşünüyorum, bu yorumumda burada kalsın.

Ne gerek var 2 dolar olmasına? Direkt ücretsiz versin daha iyi değil mi? "Parasını hak eden bir oyun değil." Size erken erişim imkanı verildi anladığım kadarıyla.

İfadeler: AGI
@333365 Hollow Knight yurt dışı 15 dolar Türkiye özel fiyat 6 dolar oynanış süresi en az 27 saat

Stardey Walley 15 dolar Türkiye özel fiyat 6 dolar oynanış süresi en az 50 saat

Bence bu iki oyunun fiyatlandırması oynanış süresi olarak ve kalite açısından Anomaly Agent'ten çok daha iyi. Türkiye'ye bile bence daha iyi özel fiyat uygulamışlar.
Anomaly Agent oynanış süresi 5-6 saat olması planlanıyormuş ve kalite olarak iyi olacağını düşünsemde bu iki oyunun kalitesini yakalayacağını düşünmüyorum. Fiyat olarak yurt dışı 8-10 dolar. Türkiye 100-120 TL arası olacak şekilde ayarlansa yüzde 20 indirimle 80-100 TL arası alınabilecek şekilde olsa daha güzel olurmuş. Fiyatın yüksek belirlendiğini düşünüyorum bir de Xbox fiyatı 15 dolar o daha da yüksek temennimiz satması inşallah da satar ancak fiyatlar bana göre yüksek olmuş biraz oynanış süresinin az olması sebebiyle.

Bir de oyunu Epic'e getirebilecek durumda iselerde getirmiyorlarsa da o da olmamış. İleride TL desteğine ne olacağını bilmesek de şu an TL ile devam eden Epic'e de oyun getirilmeliydi imkan varsa. Çünkü Steam'de fiyatları dolar görünce banka ödemelerinde oluşacak makas ve Epic'te hala TL olmasından ve daha ucuz olmasından dolayı Steam'den alışveriş yapmıyorum.

Epic'e oyun getirmek Steam'e göre çok daha zor eğer teklif etmiş Epic kabul etmemişse onu bilemem ama onun dışında PC'de sadece Steam'e çıkmak saçma.

Umarım iyi bir oyun olur temennimiz odur.

Enis'in videoda bahsettiği gibi zaten akıllarındaki TL fiyatlandırmasına göre dolar fiyatını koymuşlar. Yani TL olsaydı Steam'de oyun yine 150 TL olacaktı. O yüzden Epic'e çıksalardı yine oyun 150 TL olacaktı, daha ucuz olmazdı. Makas da 5 dolar için en fazla 5-7 TL arası oluyor yok sayılabilecek bir miktar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…