Anomaly Agent fiyatı açıklandı

• Konuyu başlatan xefe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 4.874
@Osman Nuri23, beni az çok bilirsiniz. Boşa konuşmam ve bu oyunun beklentileri karşılayacağını düşünmüyorum. Oyunun Global fiyatı da pahalı.
@455146, fanboy olmaya gerek yok. Bedava verilsin gibi bir şey dediğimi hatırlamıyorum ama $5 edecek bir oyun olmadığı kesin.

@Minthara, fanboy olmaya gerek yok. Bedava verilsin gibi bir şey dediğimi hatırlamıyorum ama $5 edecek bir oyun olmadığı kesin.

Ne fanboyluğu? Enis savunuculuğu yapmıyorum burada. X oyunu için de geçerli bu. Oyun çıkar, yerin dibine gömülür laf edersiniz anlarım da çıkmamış oyunun 30-40 dakikalık demosuna bakarak fiyat biçmeniz komik.

@455146, oyun çıkışını yaptıktan sonra konuda beni etiketleyerek yazabilirsiniz. 👍 Lafımın arkasındayım ve bu oyun beklentileri karşılamayacak. Gerçekçi olmak gerek.

Burada bir sorun yok zaten hocam. Ben de "bu oyun bir başyapıt olacak!" demiyorum. Yorumunuzdaki tek problem fiyatı hakkındaki yorumunuzdu. Oyun çıksın dandik, sıradan bir yapım olsun 1-2 dolar eder dersiniz anlarım da daha çıkmamış bir oyuna fiyat biçmeniz pek mantıklı değil. Yine de kendi görüşünüz, saygı duyuyorum. İyi Sosyaller.

Xbox ve Nintendo'nun kendi ana orijinal kanallarında bu oyunun fragmanını paylaşması acaba iyi bir şeyler geliyor mu dedirtti bana. İlk sayfadaki mesajımın aksine çıktığında bir göz gezdireceğim bu oyuna. Bu arada yabancı oyuncular ne düşünüyor diye merak edenler Nintendo kanalındaki yorumlara bakabilir. "900 saat oynayacağım oyun işte geliyor." gibi yorumlar yaparak kendini komik sanıp asıl oyunla ilgilenen kesmin yorumlarının arkada kalmasına sebep olan kitlenin doluşmadığı tek yer oraydı son baktığımda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı