Emirhan2626 Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #1 anonfiles.com sitesine nasıl girerim? Girince sayfaya ulaşılamadı diyor. Dün girebilmiştim ama şimdi giremiyorum.
anonfiles.com sitesine nasıl girerim? Girince sayfaya ulaşılamadı diyor. Dün girebilmiştim ama şimdi giremiyorum.
Çözüm ZerefDragneel 8 Mayıs 2024 anonfiles.com uzun süre önce kapatıldı, anonfile.net'i diyorsunuz siz sanırım?
Yubuss Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #2 Emirhan2626 dedi: anonfiles.com sitesine nasıl girerim? Girince sayfaya ulaşılamadı diyor. Dün girebilmiştim ama şimdi giremiyorum. Genişletmek için tıkla... VPN ile girmeye çalıştığımda böyle bir URL bulunamadığını söylüyor, belki site URL'si değiştirilmiştir. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Emirhan2626 dedi: anonfiles.com sitesine nasıl girerim? Girince sayfaya ulaşılamadı diyor. Dün girebilmiştim ama şimdi giremiyorum. Genişletmek için tıkla... VPN ile girmeye çalıştığımda böyle bir URL bulunamadığını söylüyor, belki site URL'si değiştirilmiştir.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 8 Mayıs 2024 #3 anonfiles.com uzun süre önce kapatıldı, anonfile.net'i diyorsunuz siz sanırım? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Emirhan2626 Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #4 ZerefDragneel dedi: anonfiles.com uzun süre önce kapatıldı, anonfile.net'i diyorsunuz siz sanırım? Genişletmek için tıkla... Evet oymuş, ben de neden girmiyor diyordum kendi kendime. Cok sağ ol, konuyu nasıl kapatabilirim biliyorsan ve söylersen cok iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
ZerefDragneel dedi: anonfiles.com uzun süre önce kapatıldı, anonfile.net'i diyorsunuz siz sanırım? Genişletmek için tıkla... Evet oymuş, ben de neden girmiyor diyordum kendi kendime. Cok sağ ol, konuyu nasıl kapatabilirim biliyorsan ve söylersen cok iyi olur.