Anonim mail kurma önerisi

• Konuyu başlatan EKN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 983

EKN

Centipat
Daha fazla  
Bir anonim mail kurmak istiyorum ama tek kullanımlık değil de her zaman kullanalabilecek ancak kimse tarafından bulunamayacak tespit edilemeyecek bir ananonim mail kurmak istiyorum önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke tek kelimelik cevaplar yazarak mesaj kasma amacı gütmeselerde açıklamasını da yapsalar.

Sorunun cevabı verilmiş, bu kadar hazırcevap olup her şeyi ayağına beklemek doğru değil. Vakit ayırıp konuya girilip doğru cevap verilmiş, bunu eleştiriyorsun. Yardımın büyüğü küçüğü yok, yanlış bilgi vermedikçe burada kimseyi eleştirmeyin.

Evine gidip ben kurayım bir de tam olsun o zaman.

Sorunun cevabı verilmiş, bu kadar hazırcevap olup her şeyi ayağına beklemek doğru değil. Vakit ayırıp konuya girilip doğru cevap verilmiş, bunu eleştiriyorsun. Yardımın büyüğü küçüğü yok, yanlış bilgi vermedikçe burada kimseyi eleştirmeyin.

Evine gidip ben kurayım bir de tam olsun o zaman.
Forum siteleri soru sormak için varlar. Duyar kasmak için birini eleştirmekle suçlarken aynısını şu an siz yaptınız. Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok.

Forum siteleri soru sormak için varlar. Duyar kasmak için birini eleştirmekle suçlarken aynısını şu an siz yaptınız. Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok.
Ben de soruya cevap verdim. Proton Mail yazınca gayet net çıkıyor. Siz araya girmeseniz de link atacaktım zaten. Mesaj kasmak için mesaj atsam ceza verilir zaten. Saygısızlık yapmayın burada.

Fikirleriniz için teşekkür ederim sakin olunuz internette yanlış bir bilgi almamak için açıklamasını rica ettim sakin olunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı