Anonymous çeviri güvenilir mi?

Güvenilir hocam, ama o çeviri olmamış bence. Ingilizceniz varsa orijinalini oynayın. Cevirisi herhalde yerelleştirme olarak geçiyor. Saçma sapan küfürler var, hatta bir bölümde ibrahim amca (Türkçe bir isim ama emin değilim) gibi bir çeviri var. Zaten onu görünce kaldırdım yamayı.

Evet, güvenilirdir. Aynı yamayı ben de kullanıyorum, hiçbir sorun çıkmadı.
Selam Arkadaşlar anonymousceviri turkce-yama aylık 18 TL verip steam oyunu yükleyip yamayı saklasam ve oyunu üyeliğim bitince oyunu yüklesem yama çalışırmi böyle yapıp 4 oyun var yüklesem olurmu sonra yamayı yüklesem
Güvenilir, zaten çeviri gibi gözüken virüsler exe uzantılıdır.
Selam Arkadaşlar anonymousceviri yamayı saklasam aynı oyunu aynı yamayla üyelik bitince tekrar tekrar oynayabilirmiyim eğer olursa aç valhalla ve horizon zero dawn oynamayı çok istiyorum sistemim çok rahat kaldırır şimdiden teşekkür ederim cevaplarsanız sevinirim

Son düzenleme:
Selam Arkadaşlar anonymousceviri turkce-yama aylık 18 TL verip steam oyunu yükleyip yamayı saklasam ve oyunu üyeliğim bitince oyunu yüklesem yama çalışırmi böyle yapıp 4 oyun var yüklesem olurmu sonra yamayı yüklesem

Selam Arkadaşlar anonymousceviri yamayı saklasam aynı oyunu aynı yamayla üyelik bitince tekrar tekrar oynayabilirmiyim eğer olursa aç valhalla ve horizon zero dawn oynamayı çok istiyorum sistemim çok rahat kaldırır şimdiden teşekkür ederim cevaplarsanız sevinirim
Üyelik bittiğinde oyunu ve yamayı kaldırmadığın sürece kullanabilirsin. Üyelik bittiğinde oyunu ve yamayı kaldırırsan tekrar üye olman gerekiyor.

Hocam oyun kaldırılmasıyla ne alakası var orayı anlamadım oyun aynı yama aynı.
Yama oyunun olduğu gerekli klasöre kuruluyor. Oyunu kaldırınca yama da gidiyor. Üyelik bitmişse eğer ücretli yamaları tekrar kuramıyorsun. Ama bazı oyunlarda oyunun kurulu olduğu klasöre bağlı olarak oyunu kaldırsan dahi yama dosyası orda kalıyor. Klasörün tamamını silmeden oyunu tekrar aynı klasöre kurduğunda yama çalışmaya devam ediyor.

Yama oyunun olduğu gerekli klasöre kuruluyor. Oyunu kaldırınca yama da gidiyor. Üyelik bitmişse eğer ücretli yamaları tekrar kuramıyorsun. Ama bazı oyunlarda oyunun kurulu olduğu klasöre bağlı olarak oyunu kaldırsan dahi yama dosyası orada kalıyor. Klasörün tamamını silmeden oyunu tekrar aynı klasöre kurduğunda yama çalışmaya devam ediyor.

Hocam yama dosyasını yedeklersek?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı