Anonymous Çeviri güvenli mi?

Ben öyle bir şey söylemedim. Binlerce kelimeyi öyle çevirmek, zaman harcamak çok emek isteyen ve uğraştırıcı bir iş.

Dostum sen sanırım kelimeleri tek tek tercüme ettiklerini sanıyorsun galiba makine çeviri ile çevirip düzeltme yapıyorlar ve yaptıkları iş bana göre emek hırsızlığıdır çünkü yapılan yamalar için oyun yapımcısından izin alıyorlar mı almıyorlar gönüllü çeviri olsa neyse yani şimdi şöyle örnek vereyim sen Türkçe bir müzik çıkarıyorsun ben onu yurt dışında İngilizce olarak çevirip müzisyenlere satıyorum ve bu işten para kazanıyorum sence etik mi?

Dostum sen sanırım kelimeleri tek tek tercüme ettiklerini sanıyorsun galiba makine çeviri ile çevirip düzeltme yapıyorlar ve yaptıkları iş bana göre emek hırsızlığıdır çünkü yapılan yamalar için oyun yapımcısından izin alıyorlar mı almıyorlar gönüllü çeviri olsa neyse yani şimdi şöyle örnek vereyim sen Türkçe bir müzik çıkarıyorsun ben onu yurt dışında İngilizce olarak çevirip müzisyenlere satıyorum ve bu işten para kazanıyorum sence etik mi?
Böyle düşününce mantıklı geldi. Haklısın. Ücretsiz olarak sunsalar onlar da kazanamaz ama etik de değil zaten.

Böyle düşününce mantıklı geldi. Haklısın. Ücretsiz olarak sunsalar onlar da kazanamaz ama etik de değil zaten.

Tamam ücretsiz olmasın ama bu kadar fahiş fiyat olmasın Battlefield 5 DLC'leri ile birlikte geçenlerde 40 liraya aldım mesela şimdi Battlefield 5 hikaye modu oynamak için ben bu şahıslara 210 lira mı vereceğim sırf Türkçe oynamak için çok saçma hocam.

Tamam ücretsiz olmasın ama bu kadar fahiş fiyat olmasın Battlefield 5 DLC'leri ile birlikte geçenlerde 40 liraya aldım mesela şimdi Battlefield 5 hikaye modu oynamak için ben bu şahıslara 210 lira mı vereceğim sırf Türkçe oynamak için çok saçma hocam.
Haklısınız. Saçmaladığımı hissettim ben de. Oyunun parasından çok yamaya vermek... :(

Uygulamada üyelik satın alıyorsunuz, üyelik alınca yamaların kilidi açılıyor. Ama alırken banka kartı/papara gibi kartları kabul etmiyor sadece kredi kartı olması şart. Aylık üyelik 200 TL'mi 230 TL'mi neydi.
Ediyoruz.

Para vermek zorunda değilsiniz, kimse kafanıza silah dayamıyor sonuçta.

Konsol, bulut servis, pc gibi onlarca platforma çıkıyor oyunlar. Onlarca farklı dilde çıkıyor.

Şimdi siz bu imkanlarla Türkçe bilen ama İngilizce bilmeyen, oyunu oynatabilecek pcye sahip olan kişilere satılabilen ürünü bir mi tutuyorsunuz?

Komik.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı