Anonymous Çeviri için para vermek mantıklı mı?

Çatlı Reis

Hectopat
Yer
Fransa, Paris, Eiffel Tower
Daha fazla  
Final Fantasy 7 remake için yama aradım ama bir türlü güzel hikayeyi iyi aktaran bir yama bulamadım. Bir tek Anonymous Çeviri de yaması vardı onun aylık üyelik fiyatı 160TL. Sizce üye olmak mantıklı mı? Yoksa o paraya Steam'e 5 dolar atmak daha mı mantıklı?

Hiç ingilizceniz yoksa alınabilir. Onun dışında Steam'e 5 dolar.

İngilizce olsa bile Türkçe oynamak ayrı keyifli geliyor bana. Ben olsam çeviri alırdım.

Hocam B2 seviyesinde İngilizcem var ama oyun 50-60 saatlik bir oyun olduğundan takip etmek çok yorar diye düşünüyorum.

Belki o kültüre ait şakalar yapılır onları anlamazsınız, atasözü falan ama B2 ingilizceniz varsa değmez 160TL.

Belki o kültüre ait şakalar yapılır onları anlamazsınız, atasözü falan ama B2 İngilizceniz varsa değmez 160TL.

Yani amacım zaten hikayeyi takip etmek ama günde 7-8 saat oyun oynadığım için ve bu oyuna girince de o kadar oynayacağım için sadece İngilizce takip edip anlamaya çalışmanın beni çok yoracağını düşünüyorum.

Bu şekilde ingilizcenizide geliştirirsiniz fakat size kalmış.

Bütçene bağlı o parayı oraya vermek sıkıntı yaratmıyorsa alınabilir tabi ki ama el çevirisi kadar iyi olmazsa da düzenlenmiş makine çevirilerde arada ufak tefek hatalar olsa da iş görüyor. FF7 için yeni düzenlenmiş makine çeviri yaması çıktı eski ücretsiz çeviriye göre kat kat daha iyi olduğunu düşünüyorum önceki google çeviriydi düzenlenmiş olmayan bu düzenlemiş DeepL iyi yapıldı. Şu an bağış yapanlara öncelik veriyorlar 1 ay sonra herkese ücretsiz yama çıkıyor beklerseniz oraya da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…