Final Fantasy 7 remake için yama aradım ama bir türlü güzel hikayeyi iyi aktaran bir yama bulamadım. Bir tek Anonymous Çeviri de yaması vardı onun aylık üyelik fiyatı 160TL. Sizce üye olmak mantıklı mı? Yoksa o paraya Steam'e 5 dolar atmak daha mı mantıklı?
Final Fantasy 7 remake için yama aradım ama bir türlü güzel hikayeyi iyi aktaran bir yama bulamadım. Bir tek Anonymous Çeviri de yaması vardı onun aylık üyelik fiyatı 160TL. Sizce üye olmak mantıklı mı? Yoksa o paraya Steam'e 5 dolar atmak daha mı mantıklı?
Yani amacım zaten hikayeyi takip etmek ama günde 7-8 saat oyun oynadığım için ve bu oyuna girince de o kadar oynayacağım için sadece İngilizce takip edip anlamaya çalışmanın beni çok yoracağını düşünüyorum.
Yani amacım zaten hikayeyi takip etmek ama günde 7-8 saat oyun oynadığım için ve bu oyuna girince de o kadar oynayacağım için sadece İngilizce takip edip anlamaya çalışmanın beni çok yoracağını düşünüyorum.
Bütçene bağlı o parayı oraya vermek sıkıntı yaratmıyorsa alınabilir tabi ki ama el çevirisi kadar iyi olmazsa da düzenlenmiş makine çevirilerde arada ufak tefek hatalar olsa da iş görüyor. FF7 için yeni düzenlenmiş makine çeviri yaması çıktı eski ücretsiz çeviriye göre kat kat daha iyi olduğunu düşünüyorum önceki google çeviriydi düzenlenmiş olmayan bu düzenlemiş DeepL iyi yapıldı. Şu an bağış yapanlara öncelik veriyorlar 1 ay sonra herkese ücretsiz yama çıkıyor beklerseniz oraya da bakabilirsiniz.
FINAL FANTASY VII REMAKE, 1997'de yayınlanan FINAL FANTASY VII oyununun, orijinal ana geliştiricilerin rehberliğinde göz alıcı şekilde yenilenmiş halidir. Komut bazlı savaş sistemiyle gerçek zamanlı aksiyonu harmanlayan ve eleştirmenlerin takdirini kazanmış olan bu oyun, Yuffie Kisaragi'nin yeni...