Anonymous Çeviri sosyal medya uygulamalarıma sızıp küfürlü mesaj göndermeye çalıştı

Merhaba,

İlgili şahıs bu süre zarfında bizimle hiçbir şekilde iletişime geçmemiştir. Biz de kendisiyle iletişime geçmedik.

Karalama ve iftiradan dolayı savcılığa verilecek dilekçemizi hazırladık. Yarın da öğle saatlerinde bu dilekçeyi bizzat savcılığa teslim edeceğim. Yukarıda bir arkadaş sormuş neye göre diye, 6102 skm 55 56 62 maddelere göre dilekçe yazılmıştır.

Sevgiler.

Biraz fazla olmuş buna gerek yoktu bence. Zaten özür dilemiş arkadaş.
 
2018 yılından beri sayısız kullanıcıya hizmet veren ekibe dolandırıcı demek ve güvenirliliğini zedelemeye çalışmak ne yazık ki "ilgi manyağı çocuk" olarak masumane edilebilecek bir durum değil.

Ortaya atılan iddialar son derece ciddi, can sıkıcı ve gerçek dışı. Buna kayıtsız kalmak istemiyoruz ve haklarımız çerçevesinde hareket ediyoruz.
 
Hangi şahıs ya da şahıslar tarafından hacklendiğimi kesin olarak bilmiyorum. Şüphelendiğimi dile getirdim.

Mesajınız yazdıklarınızla çelişiyor. Bilgisayarıma sızdılar, Telegram'ı, WhatsApp'ı, mail uygulamalarımı ele geçirdiler, Telegram kişilerime küfür ettiler, sosyal medya hesaplarımda gezindiler demişsiniz. Yapanların bu kişiler olduğundan emin değilseniz neden kesin konuşup insanları zan altında bırakıyorsunuz? Şüphe ile yola çıkarak bu kadar emin konuşulmaz.

Ayrıca bu yüzden polise gittiğinizi kanıtlayabilir misiniz? Rastgele suçlama yapıyorsanız o zaman siz suçlu duruma düşüyorsunuz.
 
Konuyu takipteyim. Umarım o arkadaş eğer herhangi bir gelişme olursa buraya yazar. Ben verdiğiniz dilekçe'den hiçbirşey olacağını düşünmüyorum. O işler o kadar kolay değil. Sizin bahsettiğiniz kadar kolay cezai işlemler yapılmıyor. O zaman herkes herkesi bir dilekçeyle içeri aldırırdı yada para cezasına boğardı :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı