Anonymous Çeviri trojan uyarısı verdi

Yok hocam kredi kartından sorun olmaz herhalde. Yani oraya buraya şifremi yazmıyorum tabii. Sadece Trendyol falan belki hani zorlasalar oradan ulaşabilirler ekranımı izleseler falan. Ama oradan da sorun çıkmaz çünkü tüm kartlarımın internet alışverişleri kapalıdıur.

Ben şimdi Kaspersky indirdim bir de onunla tarama yapacağım.

Kaspersky böyle bir uyarı verdi silindi dedi. Herhalde bir şey varsa dahi gitmiştir ya değil mi?

Hocam gitmiştir bir de Windows + r yapıp mrt yazıp taratın.

Suan aynen oyle yapıyorum. Premium olanini indirdim. Zaten 30 gun ucretsizdi. Bende simdi tam adama yaptırıyorum
Hocam Kaspersky'a güvenebilirsiniz o sildiyse silmiştir sildikten sonra son 1 kez tam arama yaptırın.

nolur nolmaz

Hocam gitmiştir bir de Windows + r yapıp mrt yazıp taratın.

Sağ olun hocam. Tam tarama bitsin onu da yapacagim. Gece gece yardımcı oldunuz sag olun vallahi.

Şu an aynen oyle yapıyorum. Premium olanini indirdim. Zaten 30 gun ucretsizdi. Bende simdi tam adama yaptırıyorum.

Tamamdır hocam. Ondan sonra bir sorun çıkıcağını zaten sanmıyorum Kaspersky'ıda silmenizi önermem herkes neredeyse Kaspersky kullanıyor bence güzel uygulama 30 gün sonra bile bence işinize yarar free versiyonu indirdiğiniz şüpheli bir dosya varsa taratabilirsiniz iyi günler.

Şu an aynen oyle yapıyorum. Premium olanini indirdim. Zaten 30 gun ucretsizdi. Bende simdi tam adama yaptırıyorum.

Sağ olun hocam. Tam tarama bitsin onu da yapacagim. Gece gece yardımcı oldunuz sag olun vallahi.

Ne demek hocam, başka bir şey var mıydı aklınıza takılan?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı