Anonymous Çeviri trojan uyarısı verdi

VirusTotal'de de 3 ila 4 veri tabanı virüs uyarısı verecek büyük ihtimalle. Bakınca da içinde imzasız dosyalar olduğunu göreceğiz.

Zaten virüslü gibi gözükmesinin sebebi imzasız ve Windows'un tanımlayamadığı bir şirket olarak görmesi.

Hocam biraz araştırdım false positive. Dead Island 2 yamasınıda kullanmışız arkadaşa sordum.

Arkadaş dediğiniz yamayı yapanlar mı ya da siz anonymous ekibinden misiniz?

Arkadaş dediğiniz yamayı yapanlar mı ya da siz anonymous ekibinden misiniz?

Hocam buradaki bizlere inanmıyorsanız virüs programlarına Kaspersky gibi, en kötüde gidip Anonymous Çeviri canlı destek ile görüşmenizi öneririm onlar daha tatmin edici bir açıklama yapacaktır. Eğer yaptıkları açıklama hala şüpheli geliyorsa oyunu orjinal haliyle oynayın.

Hocam buradaki bizlere inanmıyorsanız virüs programlarına Kaspersky gibi, en kötüde gidip Anonymous Çeviri canlı destek ile görüşmenizi öneririm onlar daha tatmin edici bir açıklama yapacaktır. Eğer yaptıkları açıklama hala şüpheli geliyorsa oyunu orijinal haliyle oynayın.

Hocam bende onu diyicektim eline sağlık bir destek ekiple konuş.

Hocam buradaki bizlere inanmıyorsanız virüs programlarına Kaspersky gibi, en kötüde gidip Anonymous Çeviri canlı destek ile görüşmenizi öneririm onlar daha tatmin edici bir açıklama yapacaktır. Eğer yaptıkları açıklama hala şüpheli geliyorsa oyunu orijinal haliyle oynayın.

Dosyaları tamamen silsem virüs gider mi? Bir işkillendim ben. Attıgım görselde etkilenen öğeler Alan Wake 2 klasörü diyor sadece ama.

@whitechees bu güvenmeyen arkadaş ne Anonymous yaması kullandı ne başka bir şey. Önce ona kanaat getirelim. Raporladım zaten gereken yapıldı.

Anonymous çeviri yamalarını yayıncıların çoğu kullanıyor, benim de kullanmışlığım var. Bu piyasada yeni bir çeviri grubu da değiller. Uyarı false positive, arkadaşa aldanmayın, endişelenmeyin.

Dosyaları tamamen silsem virüs gider mi? Bir işkillendim ben. Attıgım görselde etkilenen öğeler Alan Wake 2 klasörü diyor sadece ama.
Hocam hiç bir şekilde exe'sini falan çalıştırmadıysan direkt indirdiğin zip'i veya rar'ı silmen yeterlidir.

@whitechees bu güvenmeyen arkadaş ne anonymous yaması kullandı ne başka bir şey. Önce ona kanaat getirelim. Raporladım zaten gereken yapıldı.

Anonymous Çeviri yamalarını yayıncıların çoğu kullanıyor, benim de kullanmışlığım var. Bu piyasa da yeni bir çeviri grubu da değiller. Uyarı false positive, arkadaşa aldanmayın, endişelenmeyin.

Hocam eline sağlık en iyi örnek The Walking Dead oyununu oynayan yayıncılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı