Anonymous Çeviri trojan uyarısı verdi

Arkadaşlar VirusTotal'e neyi atam gerekiyor. Yama direk Client üzerinden yükleniyor. Korkmalı mıyım?

O konuda da dendiği gibi false positive, böyle şeyler Windows Microsofts'un tam olarak onaylı bir şirket üzerinden olmadığı için kaynaklanıyor zaten Kaspersky'da taratsa her şey belli olur.
Ben genede bunları güvenmiyorum, aksini iddia eden bir sürü konu mevcut internet üzerinde.

O konuda da dendiği gibi false positive, böyle şeyler Windows Microsofts'un tam olarak onaylı bir şirket üzerinden olmadığı için kaynaklanıyor zaten Kaspersky'da taratsa her şey belli olur.

False positive ne anlama geliyor. Benimki de mi false positive.

Arkadaşlar VirusTotal'e neyi atam gerekiyor. Yama direk Client üzerinden yükleniyor. Korkmalı mıyım?
virüs totale atarsan tam olarak .dam dosyasını karşına 10+'dan fazla virüslü kırmızılı işaretlenmiş şey çıkıcak büyük ihtimal

False positive ne anlama geliyor. Benimki de mi false positive.
yani yanlış tespit ediyor windows koruması

VirusTotal'e atarsan tam olarak. Dam dosyasını karşına 10+'dan fazla virüslü kırmızılı işaretlenmiş şey çıkacak büyük ihtimal.

Yani yanlış tespit ediyor Windows koruması.

Peki nasıl anlayacağım virüsün bulaşıp bulaşmadığını.

Peki nasıl anlayacağım virüsün bulaşıp bulaşmadığını.
Virüs'ün bulaşıp bulaşmadığını anlamazsın zaten virüs bulaşsa ya keylogger olur yada bitcoin mining falan, ama virüs olduğunu düşünmüyorum

VirusTotal'de de 3 ila 4 veri tabanı virüs uyarısı verecek büyük ihtimalle. Bakınca da içinde imzasız dosyalar olduğunu göreceğiz. Sonra çeviri ekibi eğer etiketi kaale alirsa gelip benim yazdıklarımın süslü halini söyleyip çekip gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…