Üyelik bence tam bir saçmalık, tekli satış yapılması çok daha iyi bir seçenek. Ben "X" oyunu için tek seferlik ücret ödemek isterken, adamlar benden "Y" oyunun parasını da alıyor.
Dostum ben işin parasında değilim. Üyelik ücretinden pahalı olsun fark etmez. Sonuçta ben her oyun için çeviriye ihtiyaç duymuyorum. Bazı oyunlar var İngilizcen yeter anlarsın, bazı oyunlarda o kadar kasmak istemez yama alırsın. Ama bu adamlar işi açgözlülüğe çevirdiMesela Horizon Zero Dawn var tekli olarak satsalardı fiyatı ne olmalıydı bunun?
Dostum ben işin parasında değilim. Üyelik ücretinden pahalı olsun fark etmez. Sonuçta ben her oyun için çeviriye ihtiyaç duymuyorum. Bazı oyunlar var İngilizcen yeter anlarsın, bazı oyunlarda o kadar kasmak istemez yama alırsın. Ama bu adamlar işi açgözlülüğe çevirdi![]()
Hocam zaten kimsenin emeğine veya işine laf söylemiyoruz bence de çok iyi çeviriyorlar. Fakat dediğim gibi işin arkaplanı ve otomasyon kısmını eleştiriyoruz genelde.20 lira para değil. İşin etik kısmı da bir yana ama Bu eleştiriyi hak etmiyorlar hani translate falan olsa anlarım.
Yani dostum eminim benim gibi düşünen çok insan vardır. Ayrıca ben oynamadığım bir çok oyun için zamanında Anonymous'a bir dünya donate attım. Bu sisteme geçtiklerinden beri kuruş para vermem, vermiyorum.20 lira para değil. İşin etik kısmı da bir yana ama Bu eleştiriyi hak etmiyorlar hani translate falan olsa anlarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.