Anonymous Çeviri uygulaması güvenli midir?

yusufk01

Picopat
Daha fazla  
Anonymous Çeviri'den Metro Exodus Enchanted Edition çevirisi indirmeyi düşünüyordum. Yama indirmek için uygulamasını da indirmek gerekiyormuş sanırım. İndirdim ama açmadan önce Virüstotal'da tarattım ve trojan çıktı. Herkes güvenilir diyordu bir sıkıntı olur mu? Daha yamayı indirmeden uygulamasında virüs buldu, garip. Bilgisi olan bir şey söylerse sevinirim.

Anonymous Çeviri'den Metro Exodus enchanted Edition çevirisi indirmeyi düşünüyordum. Yama indirmek için uygulamasını da indirmek gerekiyormuş sanırım. İndirdim ama açmadan önce Virüstotal'da tarattım ve trojan çıktı. Herkes güvenilir diyordu bir sıkıntı olur mu? Daha yamayı indirmeden uygulamasında virüs buldu, garip. Bilgisi olan bir şey söylerse sevinirim.

Pek bilgi sahibi değilim fakat en fazla 3 adet uyarı verirse güvenli sayılır VirusTotal'de, fakat bu bayağı uyarı vermiş. Kurmayın tavsiyem.

Doğru yerden indirdiğine emin misin? Belki sahte bir siteden indirmişsindir.

Pek bilgi sahibi değilim fakat en fazla 3 adet uyarı verirse güvenli sayılır VirusTotal'de, fakat bu bayağı uyarı vermiş. Kurmayın tavsiyem.

Metro Exodus Enchanted Edition yaması başka hiçbir yerde de yok ya.

Oradaki yamayı kur tuşuna tıkladın mı uygulamayı indirmeye yönlendiriyor zaten.

Anonymous Çeviri'den Metro Exodus Enchanted Edition çevirisi indirmeyi düşünüyordum. Yama indirmek için uygulamasını da indirmek gerekiyormuş sanırım. İndirdim ama açmadan önce Virüstotal'da tarattım ve trojan çıktı. Herkes güvenilir diyordu bir sıkıntı olur mu? Daha yamayı indirmeden uygulamasında virüs buldu, garip. Bilgisi olan bir şey söylerse sevinirim.
@Anonymous Çeviri

False-Pozitive olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı