Anonymous RDR 2 Türkçe yamasını pahalıya mı satiyor?

Sizce pahalı mı?

  • Evet

    Oy: 74 78,7%
  • Hayır

    Oy: 20 21,3%

  • Oy verenlerin toplamı
    94
Neden bedava etsinler ki ? Aylarca suren emek var, milyonlarca cevrilen kelime var. Kimse almak zorunda degil isteyen ingilizce oynar. Assassin’s Creed Odysey’in 40 lira oldugu yerde bu oyunun yamasi 50 lira bakinca normal. Belki ikisi de 20-40 lira arasi olsa daha iyi olurdu ama bir suru insan aylarca bir isi yapti. Yapabiliyorsaniz siz de yapin aylarca ugrasip, bedavaya sunun da oynayalim. Biraz bu konularda empati yapmanizi oneririm.
Hocam bizim gözümüzden emeklerinin hakkı gibi duruyor ama iş hukuka bindiğinde yaptıkları merdivenaltı sayılıyor. Ama zaten başka bir gönüllü adam para vermek istemeyenler için ac odyssey için Türkçe yama yaptı ben halen kullanıyorum onu. Umarım rdr2 ye de yaparlar.
 
Ortada bilgi ve harcanan emek var. O bilgiye sahip olmayan bünyelerin bunu anlamasını beklemek maalesef zor. Bu işler pohpohlama ile alkış ile desteklenmez. Maddi tarafı da yüz güldürmeli ki yapan arkadaşlara teşvik olsun. Onlar zaten oyunu oynarken anlıyorlar. Sizin de aynı keyfi almanız için çalışıyorlar. 8-10 beğen tuşu için mi yapsınlar yani? Üstelik tek bir kişi değiller, bir ekip olarak bu işi hallettiler. Destekleyin ki yeni işler çıkartsınlar. Yeni oyunlar için de böyle yamalar çıkartsınlar. Sonra ağlarsınız çok Türkçe yama için forum forum gezerken. Emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum. Yolları açık olsun. Kendilerine teşekkür ediyorum.
 
Buradaki yama değil mi? 30TL gayet uygun bir fiyat. Shadow of War'ı 25TL ye aldım TR yamasını artık asgari ücret oldu 2020TL. Tamam alım gücümüz artmadı ama dışarıda bir yemek yesen bir şeyler içsen bu kadar tutuyor zaten. 2 paket sigara parasına yama alıyorsunuz 100-150TL olsa tamam yakının derim.
 
RDR 2 Türkçe çeviri projesini belirtilemeyen nedenlerden ötürü tamamen iptal edilmiş. Büyük ihtimalle haklı olarak Ananymous ekibi hakkında Rockstar'a yapılan şikayetler nedeniyle olsa gerek diye düşünüyorum. Aksi takdirde böyle büyük bir proje iptal edilmezdi kolay kolay.
 

Geri
Yukarı