Anonymous ve Berat Albayrak'ın istifası

Vay anasını ya o kadar darbe olsun, suikast denemeleri tehditler hiçbir şey olmasın. Sonra bir tane hacker grubu bakanı istifa ettirsin. Yakında hükümetide seçerler. Yoo yo hükümetlede kalmaz Cumhuriyeti yıkarlar toprakları bölüşürler falan hemen bir şey yapmalıyız. Silahlansak falan mı? (!)
Birde Türkiyeyi zamanında tehdit eden yani bizi sevmeyen bir grup. Neden bizim yararımıza olacak bir iş yapsın?

Çok ince düşünmüş konu sahibi. Sence sırf sosyal medya hesabında onun adına istifa metni yazıldı diye istifa eder mi o? 2 senedir milletin anası ağladı döviz yüzünden yüz binlerce kişi işsiz kaldı yine umrunda olmadı çokomelin.

Komplo teorisi baya iyiymiş fakat bu saçma olduğu gerçeğini değiştirmez. Bu hesaplar öyle kolay kolay patlatabileceğiniz şeyler değil. Neyse umarım işini iyi bilen biri gelir. Malum 'dolar' ve 'euro' kuru belli.

Arkadaşlar siz sanırım olayın farkında değilsiniz? Anonymous'dan bahsediyoruz ayyıldız TİM'den değil. Bu adamlar CIA içindeki belgeleri tehdit ederek ifşalamış bir grup. Trump'ın pedofili belgelerini ilk ifşalayan'da bu arkadaşlar.
Komplo teorisi falan yok yani gerçek bunlar. Yalama gazetecileri bile yaptı açıklama lütfen gündemi İnstagram'dan takip edip b*k atmayın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca defalarca yazdım yukarıda yalanlayamazlar çünkü bu piyonu daha önce oynadılar. Eğer yalanlama gelirse itibar iyice sarsılır kendi seçmenleri bile olayı bilmiyor çünkü. Düşünmeden yorum yapmayın rica ediyorum.
Bu tweet'le beraber yazdıklarımın hepsi doğrulanmış oldu. Gidin detaylıca bir daha okuyun.
Bende eski gönderiler gözüküyor. Sayfaya girer girmez gözükmüyor fakat bayram paylaşımına yorum yapma yerine girip geri dönünce eski gönderiler de yükleniyor.
Eki Görüntüle 731251
Önemli olan gönderilerin geri gelmesi değil. Gönderiler zaten ellerinde kayıt altında. Önemli olan tüm gönderilerin silinip sadece o gönderinin kalması. Hesabı aldıklarında yüklemişlerdir zaten.
Anonymous gibi dünyanın en büyük hacker grubunun önemini anlatmaya çalışmak zaten boş duvara konuşuyormuş gibi hissettiriyor.

Son düzenleme:
Fikirlerimiz aynı ben de böyle olduğunu düşünüyorum da birilerine açıklama yapınca komplocu oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…