Anonymous ve Berat Albayrak'ın istifası

Vay anasını ya o kadar darbe olsun, suikast denemeleri tehditler hiçbir şey olmasın. Sonra bir tane hacker grubu bakanı istifa ettirsin. Yakında hükümetide seçerler. Yoo yo hükümetlede kalmaz Cumhuriyeti yıkarlar toprakları bölüşürler falan hemen bir şey yapmalıyız. Silahlansak falan mı? (!)
Birde Türkiyeyi zamanında tehdit eden yani bizi sevmeyen bir grup. Neden bizim yararımıza olacak bir iş yapsın?

Komplo teorisi baya iyiymiş fakat bu saçma olduğu gerçeğini değiştirmez. Bu hesaplar öyle kolay kolay patlatabileceğiniz şeyler değil. Neyse umarım işini iyi bilen biri gelir. Malum 'dolar' ve 'euro' kuru belli.

Arkadaşlar siz sanırım olayın farkında değilsiniz? Anonymous'dan bahsediyoruz ayyıldız TİM'den değil. Bu adamlar CIA içindeki belgeleri tehdit ederek ifşalamış bir grup. Trump'ın pedofili belgelerini ilk ifşalayan'da bu arkadaşlar.
Komplo teorisi falan yok yani gerçek bunlar. Yalama gazetecileri bile yaptı açıklama lütfen gündemi İnstagram'dan takip edip b*k atmayın :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca defalarca yazdım yukarıda yalanlayamazlar çünkü bu piyonu daha önce oynadılar. Eğer yalanlama gelirse itibar iyice sarsılır kendi seçmenleri bile olayı bilmiyor çünkü. Düşünmeden yorum yapmayın rica ediyorum.
Bu tweet'le beraber yazdıklarımın hepsi doğrulanmış oldu. Gidin detaylıca bir daha okuyun.
Bende eski gönderiler gözüküyor. Sayfaya girer girmez gözükmüyor fakat bayram paylaşımına yorum yapma yerine girip geri dönünce eski gönderiler de yükleniyor.
Eki Görüntüle 731251
Önemli olan gönderilerin geri gelmesi değil. Gönderiler zaten ellerinde kayıt altında. Önemli olan tüm gönderilerin silinip sadece o gönderinin kalması. Hesabı aldıklarında yüklemişlerdir zaten.
Anonymous gibi dünyanın en büyük hacker grubunun önemini anlatmaya çalışmak zaten boş duvara konuşuyormuş gibi hissettiriyor.

Son düzenleme:
Süleyman Soylu bildiğiniz gibi daha önce istifa etmişti ancak kabul edilmemişti. Bu bir kere olur bir daha olmaz. Tahminimce Anonymous içerisindeki bu operasyonu yürüten Türkler önce Berat Albayrak'ı hackleyerek bir istifa metni hazırladı. Hükümetin daha önceki hareketinden sonra Berat Albayrak'ın istifayı geri çekemeyeceğini veya erdoğan'ın kabul etmek zorunda olduğunu biliyorlardı. Çünkü bu piyonu Soylu'nun istifasında kullanmışlardı. Böylece Berat Albayrak istemese de çıkıp ben istifa ettim demek zorunda kaldı çok zekice değil mi?
Ardından bu operasyonu yürüten arkadaşlar hazine ve maliye bakanlığı Twitter hesabını hackleyerek cumhuriyet bayramı gönderisi hariç tüm gönderileri sildi ve ufak bir gönderme çaktı.

Zaten bunlar yaşanmadan 4-5 saat önce anonymous üyesi bir Türk Anonymous Twitter hesabından Erdoğan'la dalga geçercesine bir tweet atmıştı bile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Profesyonelce tebrik ederim.

Fikirlerimiz aynı ben de böyle olduğunu düşünüyorum da birilerine açıklama yapınca komplocu oluyorum...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı