Anormali gördükçe normali unutmuşum

439902

Hectopat
Ailem, çevrem... Uzmanı olmadığım işleri yaptırtırlar, en küçük bir hatada bana demediklerini bırakmazlar. Böyle bir baskı altında gerçekten delirmek üzereydim ki bugün, bana bir şeyi sorgulattı.

Babamın yakın bir arkadaşı, beni çalıştırdığı yere çağırdı; çalışacak garson gerekmiş. Açıkçası ilk defa bir işte çalıştım; acemiydim ama ona karşı o ortam, o kişiler bana karşı o kadar anlayışlı ve sabırlıydı ki ben gerçekten bunu ilk başlarda garipsedim ama iyi hissettiriyordu. O kadar "mal olduktan" sonra ilk defa yaradığımı hissettim.

Yaşadığım hayatta mükemmeliyetçiydim; yanlış olmaktan, mal olmaktan korkuyordum. Okulda hocalarıma soru bile soramıyordum çünkü kibirim, "mal olma, asil ol" diyordu. Hayatı bu sanıyordum, mal olan benim sanıyordum.

Anormali gördükçe normali unutmuşum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailem, çevrem... Uzmanı olmadığım işleri yaptırtırlar, en küçük bir hatada bana demediklerini bırakmazlar. Böyle bir baskı altında gerçekten delirmek üzereydim ki bugün, bana bir şeyi sorgulattı.

Babamın yakın bir arkadaşı, beni çalıştırdığı yere çağırdı; çalışacak garson gerekmiş. Açıkçası ilk defa bir işte çalıştım; acemiydim ama ona karşı o ortam, o kişiler bana karşı o kadar anlayışlı ve sabırlıydı ki ben gerçekten bunu ilk başlarda garipsedim ama iyi hissettiriyordu. O kadar "mal olduktan" sonra ilk defa yaradığımı hissettim.

Yaşadığım hayatta mükemmeliyetçiydim; yanlış olmaktan, mal olmaktan korkuyordum. Okulda hocalarıma soru bile soramıyordum çünkü kibirim, "mal olma, asil ol" diyordu. Hayatı bu sanıyordum, mal olan benim sanıyordum.

Ah uyanmaya başlamışsın, güzel. Gel bir parça panzehir verelim.

1667085342024.png

Babamın yakın bir arkadaşı, beni çalıştırdığı yere çağırdı; çalışacak garson gerekmiş. Açıkçası ilk defa bir işte çalıştım; ace miydim ama ona karşı o ortam, o kişiler bana karşı o kadar anlayışlı ve sabırlıydı ki ben gerçekten bunu ilk başlarda garipsedim ama iyi hissettiriyordu. O kadar "mal olduktan" sonra ilk defa yaradığımı hissettim.

Çoğu insan yapılan iyi şeylere değil kötü şeylere odaklanıyor, açık arıyor çoğu zaman öz evlada bile yapılıyor bu, normal olarak böyle olunca insan değişik oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00