Anroid işletim sistemi önerisi

MuratLider

Kilopat
Daha fazla  
Android isletim sistemi önerilerinizi bekliyorum, X86 olursa iyi olur cünkü 2 GB RAM kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam android diyor. Chrome OS? Intel HD Graphics? İyi misiniz?

Lineage OS olabilir.
Konu sahibi x86 dediği için ve herhangi bir model belirtmediği için Masaüstü/ Dizüstü olacağını varsaydım malum x86 telefonlar çok tutmadı ve eskide kaldı diyebiliriz. İşletim sistemi olarak öneri istediği için Custom ROM bazında düşünmedim. Chrome OS native Android desteği sağlıyor. Düşük donanımlı sistemlerde gayet stabil çalışıyor. x86-arm arasındaki uyumsuzluğu da gidermiş olacağı için alternatif olarak yazmıştım ben bunu.

Konu sahibi x86 dediği için ve herhangi bir model belirtmediği için Masaüstü/ Dizüstü olacağını varsaydım malum x86 telefonlar çok tutmadı ve eskide kaldı diyebiliriz. İşletim sistemi olarak öneri istediği için Custom ROM bazında düşünmedim. Chrome OS native Android desteği sağlıyor. Düşük donanımlı sistemlerde gayet stabil çalışıyor. x86-arm arasındaki uyumsuzluğu da gidermiş olacağı için alternatif olarak yazmıştım ben bunu.
Ama bir masaüstü işletim sistemi. Ayrıca x86 mimarili telefon kullanan insanlar hala günümüzde var. Çok satmadı diye herkes hemen kullanmayı bırakmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı