Anroid Müzik Çalar Problemi

coamtasis

Megapat
Merhaba arkadaşlar. Samsung Galaxy Win kullanıyorum. Telefonum da Google Play Müzik, Müzik Çalar (Offical Samsung), Rocket Player ve en son olarak MusiXmatch var. Sorunum şu; müzik dinlerken şarkılarda ufak kesintiler oluyor, aynı müzikler bilgisayarımda da var fakat böyle bir sorun yok. Bunun nedeni nedir? Virüs olma ihtimali var mıdır?

Teşekkürler .

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüsten olma ihtimali düşük ses kesintisinin sebebi kullandığınız player veya root hasarı oluşmuş olabilir. SD kartınız var ise içinde gereksiz şeyleri kaldırın ve Kartınız 8 gb+ ise daha düşük bellekli kart takıp deneyin. Kartı çıkartıp telefon önbelleğinden müzik çalmayı deneyin.

Aynı sorun bende de vardı. Telefonum Galaxy S3. Telefon hafızasındaki müziklerde de aynı sorun vardı. Virüs kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü telefonu ve hafıza kartını sıfırladığım zaman sorun çözülmüştü.
Telefonu aldığım yere götürdüğümde 25 TL ver ben yaparım ya da bir ay beklersin dedi. Buradan çıkarmıştım yazılımsal bir problem olduğunu.

Virüs olduğunu düşünüyorsanız imzamda olan Kaspersky ıs kurup sd kartları ve tarama yapabiliyorsa cihaz belleğini taratabilirsin. Sonra cihaz format atıp virüs var ise sildikten sonra sd kartı takıp sorunun düzelip düzelmediğini kontrol edebilirsin.

Cihazı fabrika ayarlarına geri döndürdüm fakat olmadı, daha sonra da SD kartı biçimlendirdim yine aynı sorunu aldım. En son dün akşam başka bir SD kart taktım sorun hala devam ediyor. Sanırım yazılımsal bir şey var, servise yollamam gerekecek. Teşekkür ederim ilgilenen herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı