Antalya çok mu sıcak?

Ağustos sonu git derim, Temmuz ayında sıcak dalgaları geliyor. Pişman olursun.
Hocam 1 hafta dayanamaz mıyım?

Tamam sıcak sıcak da inşaatta amelelik yapmaya gitmiyosun. Korkma git sen :D
1 hafta yan hocam ne olacak. Olay o zaten tatilin.
Ben de öyle düşünüyorum. Kendim normalde Isparta'da yaşıyorum klimasız evde. Antalya kadar olmasa da burası da az buz sıcak değil. Orada klima ile çok sorun olmaz diye düşünüyorum.

Antalya'da 1 hafta tatil yapmak istiyorum. Antalya'da kalan birkaç akrabam var. Onlara sorduğumda felaket sıcak olduğunu söylüyor. 1 hafta dayanamazsın diyorlar. Kalacağım ev de klimalı aslında. Ben fazla abarttıklarını düşünüyorum. Dedikleri kadar var mıdır? Ben Varsak'ta kalacağım. Tramvay ile denize gidip geleceğim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 1 hafta dayanamaz mıyım?

Ben de öyle düşünüyorum. Kendim normalde Isparta'da yaşıyorum klimasız evde. Antalya kadar olmasa da burası da az buz sıcak değil. Orada klima ile çok sorun olmaz diye düşünüyorum.
Dayanırsınız hocam ama yanarsınız onu da göze alın.

Antalya'da 1 hafta tatil yapmak istiyorum. Antalya'da kalan birkaç akrabam var. Onlara sorduğumda felaket sıcak olduğunu söylüyor. 1 hafta dayanamazsın diyorlar. Kalacağım ev de klimalı aslında. Ben fazla abarttıklarını düşünüyorum. Dedikleri kadar var mıdır? Ben Varsak'ta kalacağım. Tramvay ile denize gidip geleceğim.
1689621830146.png
Donuyoruz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı