Antalya sahilinde keyif yapan Afganistanlılar bayraklarını astı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Antalya'da tatil yapıp Türkiye cennettir deyip keyif yapan Afganistan'lı 2 eli silah tutan genç Afgan bayrağını sahilimizde dalgalandırdı bunun hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum?

Bu Türkiye cumhuriyetinin egemenliğini tanımamaktır, dostlar bu toprak için ölen atalarımızın kemikleri sızlıyor, bu yönetimden utanıyorum!

Sizi savunuyorum da bunu da yapmayın. Burayı vatan belleyip bizimle yaşayın işte. Bayrak asmak nedir? Kolay mı öyle burada bayrak asmak? Sizden çocuk yaparlar vallahi, hem de erkek olmanıza rağmen hamile bırakırlar sizi.

Bunların ağızına sokacaksın torpili bir patlatacaksın ölecek gidecek Türkiye'de bir o çocuğundan kurtulacak.
Maalesef sizin söylediklerinizi bir kedi üstünde yapmışlar :(
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Maalesef sizin söylediklerinizi bir kedi üstünde yapmışlar :(

Bunları bizim başımızdaki enayi ye atsak acaba tepkisi ne olur. 🤨 Kafamdan işkence salladım O çocukları bunu bile yapmış şerefsiz köpekler.

Biz kendi ülkemizde rahatsızlık verdiysek gidebiliriz sevgili din kardeşimiz olan Afganlar, Araplar hiç problem değil.
Haklısınız hocam artık burası bizim deyip bayraklarını asıyorlar biz gidelim din kardeşlerimiz yerleşsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı