Antalya sahilinde keyif yapan Afganistanlılar bayraklarını astı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yalan habere yalan haber deyince neden mültecileri savunuyormuşum gibi davranılıyor? Sıkıntı nedir tam olarak?
Maalesef yalan haber değil ama illa yalanlamak bana göre mülteci sapıkları övmek ve savunmaktır çok istiyorsan git evinde besle ayrıca mültecileri savunanlar konuma gelmesin rica ediyorum.

Alıp ağzını burnunu kıracaksın canı kaşınıyor zaten bunların kendi ülkemizde bize şekil yapıyorlar.

Maalesef yalan haber değil ama illa yalanlamak bana göre mülteci sapıkları övmek ve savunmaktır çok istiyorsan git evinde besle ayrıca mültecileri savunanlar konuma gelmesin rica ediyorum.
Yahu 10 yaşında falan mısınız? Mültecileri savunmuyorum diyorum. Yalan haber ya, yalan haber! Her bayraktan asılı orada. Anlatamıyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…