Alanya plajında tepki çeken videonun ardından Türk ve Azerbaycan bayrağı çekildiDoğru haber değil.
@kade Bunlarda mı doğru değil?
Alanya plajında tepki çeken videonun ardından Türk ve Azerbaycan bayrağı çekildiDoğru haber değil.
@kade Bunlarda mı doğru değil?
Yalan habere yalan haber deyince neden mültecileri savunuyormuşum gibi davranılıyor? Sıkıntı nedir tam olarak?
Maalesef yalan haber değil ama illa yalanlamak bana göre mülteci sapıkları övmek ve savunmaktır çok istiyorsan git evinde besle ayrıca mültecileri savunanlar konuma gelmesin rica ediyorum.Yalan habere yalan haber deyince neden mültecileri savunuyormuşum gibi davranılıyor? Sıkıntı nedir tam olarak?
Antalya'da tatil yapıp Türkiye cennettir deyip keyif yapan Afganistan'lı 2 eli silah tutan genç Afgan bayrağını sahilimizde dalgalandırdı bunun hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum?
Yahu 10 yaşında falan mısınız? Mültecileri savunmuyorum diyorum. Yalan haber ya, yalan haber! Her bayraktan asılı orada. Anlatamıyor muyum?Maalesef yalan haber değil ama illa yalanlamak bana göre mülteci sapıkları övmek ve savunmaktır çok istiyorsan git evinde besle ayrıca mültecileri savunanlar konuma gelmesin rica ediyorum.
Doğru yalan haberYahu 10 yaşında falan mısınız? Mültecileri savunmuyorum diyorum. Yalan haber ya, yalan haber! Her bayraktan asılı orada. Anlatamıyor muyum?
Doğru yalan haberistersen git bir bak Alanya'ya şu an Afganistan bayrağı bulamazsın gerçi çünkü Azerbaycan bayrağı asıldı. Alanya plajında tepki çeken videonun ardından Türk ve Azerbaycan bayrağı çekildi
Hocam en acısıda bugün paylaşılan bu video üzerine Azerbaycan bayrağı yeni çekildi çok üzücü.Yiyorsa assın bir daha bakalım Afgan bayrağı...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.