Antalya'da AMD işlemciler kullanılır mı?

Asıl soru "Intel kullanılır mı?" olmalıydı. Artık AMD geçti Intel'i bu konuda.

Adana’da yaşıyorum işlemcim AMD, hava sıcaklığı gölgelerde 41 derece

Kar

Power boos veya corsair carbide spec delta alacam. Onları alamazsam öünde ya 2 ya 3 faları ola kasa alacam

Kar

Power boos veya Corsair Carbide Spec Delta alacağım. Onları alamazsam öünde ya 2'ya 3 faları ola kasa alacağım

R5 2600 sok fan ağır yükde Max 55 oda yazın rahat ol artık Intel daha çok ısınıyor :d

Hocam AMD'lerin stok fanını kullanırsan, kasan kötüyse ısınırmış. Her gün 50 tane konu açılıyor bu işlemciler hakkında, okuduklarımdan anladığım bu. Okuma derken az buz değil bayağı konu okudum. Konu geliyor dayanıyor kasa ve stok fana. Sonra da CPB kapatma muhabbeti, onu kapatınca sıcaklık değerlerimiz düşüyor.
Ben de uzun yıllardan sonra yeni geçtim

AMD'ye çok kullanmadığım için pişmanım da diyemem memnunum da diyemem, zaman gösterecek.

Yalnız ben de amd'ye geçtim diye çok mu dikkatimi çekiyor bilmiyorum ama forumda bu işlemcilerin ısınma muhabbeti daha çok dönüyor. Ama dediğim gibi elimde sayısal veri yok ama her gün mutlaka konu açılıyor.

Bu işlemcilerin fiyatları aynı seviyedeki intel işlemcilerin fiyatlarından daha uygun ama kasayı yenile fanını yenile aynı kapıya geliyor sanki.

Yalnız bazı arkadaşlar biraz dalga geçmişler ama akdenize göre bu soruyu sormak çok mantıjklı. Mesela şu an bulunduğum yerde sıcaklık 42 derece, yani pc boşta falan değil daha açılmadan ortam zaten sıcak.

Kardeş iyi araştır, bütün forumlardan görüş al.

Tabii ki PC sağlığı için ortam sıcaklığı ve bölgesel etkiler dikkate alınmalı... İçimizden kimse de elon mask kadar para yok... Bozulursa yenisini alalım diyemeyiz... Arkadaş gayet mantıklı ve yerinde güzel bir konu açmış... Benim tercihim her zaman Intel'dir... Çünkü AMD sadece sentetik testlerde başarılıdır. Ama gerçek hayatta kullanımlarda bşr çok problem çıkarmaktadır. Ben şahsen her iki işlemciyi de kullandım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…