Antalya'da dershane önerileri

stard8ll

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben mezun öğrenciyim. Beklediğim sıralama düşük değil ama istediğim yer gelmiyor bu yüzden dershane araştırıyorum. Antalya'da bildiğiniz ya da duyduğunuz dershane önerilerine açığım. Birebir konuştuğum yerler: Bumerang, Kuantum, Birey, Renk (bilgi alamadık, eylüle kadar fiyat bilgisi veremiyoruz dediler), Şefik Cüce (daha önce gittim ancak memnun kalmadım).

Mevcut sisteminden ve öğretmenlerinden memnun kaldığınız dershaneler için beni de bilgilendirirseniz sevinirim

Pusula öneririm. Ben de oraya gitmiştim ve gayet memnun kaldım. Bu sene TR 1. veya 2. oradan çıkacak. Sonuçlar açıklanınca bakarsınız ama en az 20 ilk 5 bin gözüyle bakıyorlar. Fiyatı diğer dershanelere göre çok uygun. İsterseniz bir gidip görüşün. Kurucusu Mikail hoca da çok cana yakın birisi. Mutlaka tanışmanız gerekir.

Pusula öneririm. Ben de oraya gitmiştim ve gayet memnun kaldım. Bu sene TR 1. veya 2. oradan çıkacak. Sonuçlar açıklanınca bakarsınız ama en az 20 ilk 5 bin gözüyle bakıyorlar. Fiyatı diğer dershanelere göre çok uygun. İsterseniz bir gidip görüşün. Kurucusu Mikail hoca da çok cana yakın birisi. Mutlaka tanışmanız gerekir.
Çokk teşekkür ederim konuşacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı