Antalya'da Dershane Önerisi

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 30.871
Ben de son seneyim ve lise hayatım boyunca Fen Bilimlerine gittim. Haftalık ders sayısı fazla değil ama haftada 6 gün etütlere gelebiliyorsun. Ve kafes denen bir sistemle saat 22'ye kadar etüt alabiliyorsun. Fiyatı 7000 TL civarında.

Benim okuldan arkadaş geçen sene FEM dershanesine gitmiş. Hoca, siz zaten TOROS'dansınız.(Okulun ismi) Size zaten orada aynısını öğretiyorlar diyerek salıyorlarmış öğrencileri. İnternette biraz araştırdım. Etiket dershanesini biri bayağı övdü. Sınıflarda 4 kişiyle eğitim görülüyormuş. Fiyatı da makulmuş. Etiket'e giden arkadaş Fen Bilimlerine gitmiş fakat beğenmemiş.

bkz. Vahap Yılmaz Dershaneleri. Antalyanın En İyi Dershanelerinden Biri
Merhaba arkadaş. Ben bu sene lise son sınıfa başlıyorum. Malum YGS, LYS derken sene zor geçecek. Ailem beni ilk olarak Kırmızı Çizgi diye bir dershaneye kaydetti. Dersi güzel. Fakat ortam berbat. Hocalar derste s*ktir, s*çtık gibi laflar kullanıyor. Samimi olmaya çalışıtorlar. Fakat bunlar haddinden fazla samimi. Askerlik arkadaşım gibi konuşuyorlar. Bununla beraber dershanede gelen geçen sigara içiyor. Her tenesüf dumandan yangın çıkıyor zannedersiniz. Eroin bile içen gördüm. Öğrencilerin kişiliklerinden zaten bahsetmiyorum. Özel dershane olduğu için malum pahalı. Çoğuda paralı şımarık çocuklar. Ben aşırı derecede soğumuş durumdayım. Bu zamana kadar ne alkol, ne sigara vs. kullandım. Ama buradaki arkadaşlar gel nargileye gidelim diye beni teşvik ediyorlar. Anlıyacağınız arkadaşlar sizden sağlam bir dershane tavsiyesi istiyorum. Özellikle ders konusundan iyi olan. Yanında da uygun bir ortam olan bir dershane. Fiyat olarak siz seçenekleri sunabilirseniz, bende seçebilirim.

Etiket Dershanesi gibi dershaneler özel dershane diye geçiyor. Fiyatları da 10.000 15.000 arasında oluyor galiba. Fen Bilimlerinde de açılacak öyle bir yer. Ama bende başka dershaneye gitmedigim için diğer dershaneler hakkında yorum yapamayacağım

Ben daha çok bu Butik Dershane denilen dershaneleri araştırıyorum. 5 kişinin öğrendiği dersle 20 kişinin öğrendiği ders aynı değil.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı