Antalya'da Dershane Önerisi

Arkadaşlar dershane ismi önemli değil. Önemli olan hocaların kalitesi. Uzaktan şu dershaneye git demek kadar saçma bir şey yok. O șubedeki hocaların durumunu biliyorsanız yorum yapın.

Ben de son seneyim ve lise hayatım boyunca Fen Bilimlerine gittim. Haftalık ders sayısı fazla değil ama haftada 6 gün etütlere gelebiliyorsun. Ve kafes denen bir sistemle saat 22'ye kadar etüt alabiliyorsun. Fiyatı 7000 TL civarında.

Benim okuldan arkadaş geçen sene FEM dershanesine gitmiş. Hoca, siz zaten TOROS'dansınız.(Okulun ismi) Size zaten orada aynısını öğretiyorlar diyerek salıyorlarmış öğrencileri. İnternette biraz araştırdım. Etiket dershanesini biri bayağı övdü. Sınıflarda 4 kişiyle eğitim görülüyormuş. Fiyatı da makulmuş. Etiket'e giden arkadaş Fen Bilimlerine gitmiş fakat beğenmemiş.

bkz. Vahap Yılmaz Dershaneleri. Antalyanın En İyi Dershanelerinden Biri

Etiket Dershanesi gibi dershaneler özel dershane diye geçiyor. Fiyatları da 10.000 15.000 arasında oluyor galiba. Fen Bilimlerinde de açılacak öyle bir yer. Ama bende başka dershaneye gitmedigim için diğer dershaneler hakkında yorum yapamayacağım

Ben daha çok bu Butik Dershane denilen dershaneleri araştırıyorum. 5 kişinin öğrendiği dersle 20 kişinin öğrendiği ders aynı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…