Antalya'da Dershane Önerisi

Ben 8. sınıftayım bu sene Lise 1'e geçeceğim. Hatay'da yaşıyorum ve Butik Fark Dershanesi'nde 2 sene ders gördüm. Fark Dershanesi'ni duydunuz mu? Bilindik bir isim mi? İsminin bilinmesine gerek yok hocaları önemli diğer arkadaşlarında dediği gibi. Samimilik istiyorsan ve fazla dağınıklığı sevmiyorsan butik dershanelere yönelmelisin. Dershaneye girdiğin zaman karşında 200-300 tane öğrenci değil, yüzlerini tanıdığın selam verebileceğin kimseler olmalı.

maximum 6-7 diye biliyorum fiyatlarda 10.000 civarı

Arkadaş bugün Başarı, Etiket ve Vahap Yılmaz dershaneleri ile görüştüm. Etiket dershanesinin kontenjanı bitmiş. 35 kişi alıyorlarmış. Fakat dershanenin içi berbat. Yani ayıp olacak ama sidik kokusundan geçilmiyordu. Sonra başarı gittim. Standart 20 kişilik bir dershane. Çok beğenmedim. En son Vahap Yılmaz'a gittim. Vahap Yılmaz normal dershanesi standart 20 kişilik dershane. Ama bir de Vahap Yılmaz'ın Butik dershanesi varmış. Orasıda 3-6 kişilik sınıflarmış. Bayağı hoşuma gitti. Evimizin hemen ilersinde binası. Allah nasip ederse oraya geçmeye düşünüyorum. Hem ulaşım hemde yemek vs. sıkıntım olmayacak. İmza ve Fen Bilimleri dershanelerine gitme şansım olmadı. İnternette Fen Bilimlerinden şikayetçilet var. Ama imza dershanesini merak ediyorum. Fakat atkadaşlar Vahap Yılmaz'ın hemen yakınımda olması beni cezbetti. Geç kalma derdim olmayacak. Dolmuşlarda telef olmayacağım.

Etiket Dershanesinde öğrenciyim ben.Son sınıf Öğrencisiyim.Öyle dediğiniz gibi 10 bin -15 bin değil ücretler.daha makul.Ayrıca burası bir işhanı.Binanın tamamı onlara ait değil.Girişde ara ara koku oluyor ama dershane sahibi hemen temizlettiriyor.Çok güzel bir deniz manzaramız var.bence antalyanın en güzel manzaralı dershanesinde eğitim görüyrum.Hocalarım da çok ilgili.Bizim için herşeyin en güzelini düşünüyorlar.Sık sık öğretmen toplantısı yapılıyor ve tek tek bizim hakkımızda öğretmenlerden bilgi alıyor dershane sahibi.Ona göre de önlem alıyorlar.yani diyeceğim o ki arkadaşlar,ben etiketli olduğum için gurur duyuyorum.hepimize başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…