Antalya'da güvenilir PC toplayabilen biri var mı?

cataclysm

Centipat
Daha fazla  
Sevgili dostlar merhaba, antalya 'da yaşıyorum. İnternetten aldığım bilgisayar parçalarını toplatmak istiyorum. Ancak işini iyi yapan güvenilir bir bilgisayarcı ya da bu işi yapacak birini tanımıyorum. Kablo düzenini iyi ayarlayacak, RGB ışık ve sistemin montajını yapacak düzgün birini arıyorum. Tanıdığınız biri var ise yardımcı olursanız sevinirim.

Konyaaltı caddesinde Vatan bilgisayar var, Antalya da güvenebilceğin en iyi yer.

Sanalmarketim.com'dan laptop almıştım. İlave 4 GB RAM ile birlikte sıkıntısız gönderdiler (ilgi ve üsluplarından memnun kalmıştım). Gidip konuşabilirsin, hizmet veriyorlarsa veya aklına yatarsa değerlendirirsin. Vatan bilgisayar elemanlarına kesinlikle güvenmiyorum.

Anlayan bir arkadaşınız yok ise bir bilgisayarcıya gidip başında bekleyin hocam bir sorun olacağını zannetmiyorum.
Her türlü başında bekleyeceğim ama ben daha önce biri toplatıp memnun kaldıysa en azından sorun yaşama olasılığını aşağı çekmek istemiştim.

O arkadaşın bir iş yeri vs. var mı acaba? ben hala bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…