Antec Signature Platinum 1300W PSU

Çok şanssız değilseniz zarar geleceğini düşünmüyorum.
Hocam 3060 Ti size küfreder.
Yani hocam senelerdir RTX 2060'lı sistemimi güzelce taşıyor. Binlerce kez elektrik gitti bana mısın demedi. Açıkçası 12V'dan da 540V vermesi dışında çok da bir sorunu yok. RTX 3060 Ti sistemi besler mi orasını bilmiyorum ama ben şu anlık sanki masrafa gerek yok gibi düşünüyorum. Yinede duruma bakar Gold bir PSU alırım en kötü.

İncelediğim üst seviye PSU'ların çoğunda 5vsb kanalında bir yamukluk oluyordu.
5Vsb kanalı artık uyumluluk için kullanılıyor neredeyse ya, ATX12VO ile o da tarih olacak zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha detaylı videolar da var, onları da izleyebilirsiniz Youtube'dan.

Hocam açıkçası Xigmatex'in PSU'larını çok ama çok merak ediyorum. Sistemimde Xigmatex'in X-Power serisinden bir PSU kullanıyorum. Yani ileride RTX 3060 Ti emanet edilir mi merak ettim açıkçası.
X-Power iyice üçüncü sınıf bir güç kaynağı olduğu için inceleme bulmak haliyle zor ama ondan bir tık üstte olan modelin(X-Calibre) kötü olduğunu söylemek mümkün.
Xigmatek X-Calibre 400W XCP-A400 Review (hardwareinsights.com)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı