Anthem hala oynanır mı?

Tseenka

Kilopat
Makaleler
1
Yer
C:\Config.Msi
Daha fazla  
Bir kere konusu açmıştım yine açıyorum, yakında BioWare oyunu tamamen elden geçirip güncelleyerek Anthem 2.0 olarak çıkartıcak, peki oyunu oynayan biri varsa oyun oynanmaya değer mi? Karışıksa ne kadar ve oyunun ilerleyişini anlamak kolay mı? Lootlanmak nasıl?

Ben Anthem'i sadece bu "yeni" Anthem için alırım. Onu da indirimde.

İlk çıkan halini oynadım. Hiç beğenmemiştim. Ancak teknik olarak oyun iyi. Mekanikler vs gayet yerinde çalışıyor. Fakat çok sıkıcı gelmişti bana.

BioWare kendisi özgürce yapsa böyle olmazdı bu oyun. Eğer şimdi tamamen kendilerine göre güncelliyorlarsa bence umut var. Ama yok yine tepeden baskı yiyerek yapıyorlarsa 2.0 3.0 fark etmez bana göre.

Güncellemeyi ne boyutta ve ne şekilde yaptıklarını araştırmak lazım. Şu ana kadar oynadığım tek kötü oyundu BioWare'a ait olan. Umarım kendi stillerinde güncellerler. O zaman zevkli bir hal alabilir.

Oyunun grafikleri ve mekanikleri dışında neredeyse her şeyi gözden geçirilip geri sunulacakmış, bence hala bir umut var birde şimdi çıkan videolara baktım eskisine göre daha iyi diyorlar.

Oyunun grafikleri ve mekanikleri dışında neredeyse her şeyi gözden geçirilip geri sunulacakmış, bence hala bir umut var birde şimdi çıkan videolara baktım eskisine göre daha iyi diyorlar.
Umarım. Çünkü gerçekten ilginç ve yenilikçi bir oyun. Güzel bir güncelleme gelirse uzun saatler eğlendirir oyuncuları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…