kreatonunoglu Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 83 Yer /home 27 Aralık 2020 #51 357971 dedi: Basit bir flash autorun virüsü yüzünden Windows'u kullanamaz oldum. Defender falan hiçbir şey yapamadı. Kaspersky rescue disk sayesinde kurtuldum. Genişletmek için tıkla... Ben bayağı dikkatli olmuştum o sorun hakkında, hiç bulaşmadı.
357971 dedi: Basit bir flash autorun virüsü yüzünden Windows'u kullanamaz oldum. Defender falan hiçbir şey yapamadı. Kaspersky rescue disk sayesinde kurtuldum. Genişletmek için tıkla... Ben bayağı dikkatli olmuştum o sorun hakkında, hiç bulaşmadı.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 27 Aralık 2020 #52 kreatonunoglu dedi: Ben bayağı dikkatli olmuştum o sorun hakkında, hiç bulaşmadı. Genişletmek için tıkla... Yeterli olmaz. Sana örnek olarak wannaCry virüsünü vereyim. SMB protokolü açığı yüzünden virüsün bulaşması için internete bağlı olman yeterli idi.
kreatonunoglu dedi: Ben bayağı dikkatli olmuştum o sorun hakkında, hiç bulaşmadı. Genişletmek için tıkla... Yeterli olmaz. Sana örnek olarak wannaCry virüsünü vereyim. SMB protokolü açığı yüzünden virüsün bulaşması için internete bağlı olman yeterli idi.
kreatonunoglu Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 83 Yer /home 27 Aralık 2020 #53 En son virüs yiyip Windows'u bozduğum Windows XP kullandığım zamandı, ondan beri hiç yemedim.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 27 Aralık 2020 #54 357971 dedi: Evet. Bu tür virüslere "autorun" deniyor. Genişletmek için tıkla... Vista'dan beri bu tür virüsler bir açıktan faydalanılmadıkça çalışmıyor. Ya bu anlattığın olayda bir bit yeniği var ya da sıfır günle karşılaşmış bahtsız bir arkadaşsın.
357971 dedi: Evet. Bu tür virüslere "autorun" deniyor. Genişletmek için tıkla... Vista'dan beri bu tür virüsler bir açıktan faydalanılmadıkça çalışmıyor. Ya bu anlattığın olayda bir bit yeniği var ya da sıfır günle karşılaşmış bahtsız bir arkadaşsın.
kreatonunoglu Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 83 Yer /home 27 Aralık 2020 #55 357971 dedi: Yeterli olmaz. Sana örnek olarak wannaCry virüsünü vereyim. SMB protokolü açığı yüzünden virüsün bulaşması için internete bağlı olman yeterli idi. Genişletmek için tıkla... Ben SMB yi her zaman kapalı tutmuştum, ve hiç burada WannaCry'a sahip bir bilgisayar görmedim.
357971 dedi: Yeterli olmaz. Sana örnek olarak wannaCry virüsünü vereyim. SMB protokolü açığı yüzünden virüsün bulaşması için internete bağlı olman yeterli idi. Genişletmek için tıkla... Ben SMB yi her zaman kapalı tutmuştum, ve hiç burada WannaCry'a sahip bir bilgisayar görmedim.
Üzgün Makaron Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Çözümler 3 27 Aralık 2020 #56 kreatonunoglu dedi: Ben SMB yi her zaman kapalı tutmuştum, ve hiç burada WannaCry'a sahip bir bilgisayar görmedim. Genişletmek için tıkla... Görme zaten musallat birşey başıma geldi crackli video çekme programı indirmiştim sonra şak soldanda şak sağdanda şak
kreatonunoglu dedi: Ben SMB yi her zaman kapalı tutmuştum, ve hiç burada WannaCry'a sahip bir bilgisayar görmedim. Genişletmek için tıkla... Görme zaten musallat birşey başıma geldi crackli video çekme programı indirmiştim sonra şak soldanda şak sağdanda şak
kreatonunoglu Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 83 Yer /home 27 Aralık 2020 #57 Üzgün Makaron dedi: Görme zaten musallat birşey başıma geldi crackli video çekme programı indirmiştim sonra şak soldanda şak sağdanda şak Genişletmek için tıkla... Artık crackli yazılım kullanmadığım için çok görmüyorum zaten virüs falan.
Üzgün Makaron dedi: Görme zaten musallat birşey başıma geldi crackli video çekme programı indirmiştim sonra şak soldanda şak sağdanda şak Genişletmek için tıkla... Artık crackli yazılım kullanmadığım için çok görmüyorum zaten virüs falan.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 27 Aralık 2020 #58 Üzgün Makaron dedi: Mutlaka bir şey indirecek sen aracı emniyet kemeri ile kullanmayımı tercih edersin kemersizmi böyle düşün. Genişletmek için tıkla... Kardeşim crack indirmez isen nereden bulaşsın?
Üzgün Makaron dedi: Mutlaka bir şey indirecek sen aracı emniyet kemeri ile kullanmayımı tercih edersin kemersizmi böyle düşün. Genişletmek için tıkla... Kardeşim crack indirmez isen nereden bulaşsın?
Üzgün Makaron Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Çözümler 3 27 Aralık 2020 #59 Lafonde dedi: Kardeşim crack indirmez isen nereden bulaşsın? Genişletmek için tıkla... Normal bir siteden bile bulaşabilir Kaspersky kaç defa engelledi
Lafonde dedi: Kardeşim crack indirmez isen nereden bulaşsın? Genişletmek için tıkla... Normal bir siteden bile bulaşabilir Kaspersky kaç defa engelledi
A Abdullah Kaya12 Picopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 347 Çözümler 1 27 Aralık 2020 #60 Lafonde dedi: Kardeşim crack indirmez isen nereden bulaşsın? Genişletmek için tıkla... Herhangi virüslü bir siteye girersin arkada dosya indirir ruhun bile duymaz.
Lafonde dedi: Kardeşim crack indirmez isen nereden bulaşsın? Genişletmek için tıkla... Herhangi virüslü bir siteye girersin arkada dosya indirir ruhun bile duymaz.