AyiAmaKucukOlan
Decapat
Daha fazla
O paronayaklık değil bilinçsizlik. İkisi bir arada aktif kullanılmaz. Kaspersky ıs ve üzeri ise MBAM Free olarak kullanın veya kaldırın.
Hiçbir antivirüs gerekli değil. Ne açtığına dikkat edip Windows güncellemelerini düzenli yap. Yeterli.
Hocam Security Cloud'da ücretli değil mi?
Hala neye dayanaraktan böyle saçma derecede iddialı sözler söylediğinizi merak ediyorum. Testler ve değerlendirmeler tam tersini gösteriyor zira.Windows Defender hem yanlış tespit oranı aşırı yüksek. Hem de veri tabanı çok küçük. Sisteme virüs girse tespit etmesi çok düşük bir ihtimal.
Hala neye dayanaraktan böyle saçma derecede iddialı sözler söylediğinizi merak ediyorum. Testler ve değerlendirmeler tam tersini gösteriyor zira.
Bilmiş arkadaşım, o bahsettiğin konulara yazma ihtiyacı hissedip 'virüs tam olarak nasıl bulaştı?' diye sorduğumda aldığım cevap genel olarak 'Defender uyarı veriyordu, ben de kapattım' oluyor. Yakın bir zaman içinde yaşanan örneği:İnsanların yaşadıkları. Görmek için uzaklara gitmenize gerek yok. Yukarıda arama kısmı var. Oraya "virüs" yazın göreceksiniz önceden "Defender yeterli yhaa" deyip sonra virüs yiyenlerle dolu. Şimdi ne diyeceğinizi tahmin ediyorum "oNlAr KoRsAn KullAnIyOR""ondan şimdiden cevabımı vereyim. Korsan programlarda virüs olabilir evet ama bir antivirüs'ün o virüslü programı engellemesi lazım.
Bilmiş arkadaşım, o bahsettiğin konulara yazma ihtiyacı hissedip 'virüs tam olarak nasıl bulaştı?' Diye sorduğumda aldığım cevap genel olarak 'Defender uyarı veriyordu, ben de kapattım' oluyor. Yakın bir zaman içinde yaşanan örneği:
Windows Defender "bu ayar yönetici tarafından yönetilir" hatası
Merhaba, bu sabah Zula hilesi indirdim siteden. Setup'ı kurdum, bilgisayarı yeniden başlattı, sonra Windows uyarı verdi, bir baktım bu aşağıdaki hatayı verdi. Gerçek zamanlı korumada kilitliydi onu virüs programıyla açtım.www.technopat.net
Ne gördün ne yaşadın, bu konudaki bilgin, çapın ne ki bu kadar iddialı bir şekilde konuşabiliyorsun anlamak güç.
Ama bu demek değilki WD aşırı derecede kötü örnek vereyim eski bilgisayarımı Trojan yüzünden kaybettim Youtube işine gireyim dedim video çekme programı indirdim sonra cracklisini indireyim dedim (bandican değil) sonuçta full versiyon tam özellik neyse sonra kapadım WD’yi sağ altta şak Trojan hindistanlı biri atmıştı videoyı ırızbı cıcı ya neyse yaptık bi eşşeklik sonra işte şak Trojan sonra google açılıyor kendi kendine harddisk bozuldu falan sağ altta 18+ şeyler geliyor WD’yi kapamasam bunlar olmazdı çünkü ilk indirmeyi denediğimde uyarı vermişti bende kapamıştım.WD de kötü deil açıkcası crack tarzı şeylerle uğraşmayacaklar için ideal gerçek zamanlı koruma kapatılırsa işte ozaman yandı kullanıcı WD’nin onunla ilgili yapıcak birşeyi yok ama WD dier AV lerin yanında birazdaha küçük kaldığı acı bir gerçek
Bilmiş arkadaşım, o bahsettiğin konulara yazma ihtiyacı hissedip 'virüs tam olarak nasıl bulaştı?' Diye sorduğumda aldığım cevap genel olarak 'Defender uyarı veriyordu, ben de kapattım' oluyor. Yakın bir zaman içinde yaşanan örneği:
Windows Defender "bu ayar yönetici tarafından yönetilir" hatası
Merhaba, bu sabah Zula hilesi indirdim siteden. Setup'ı kurdum, bilgisayarı yeniden başlattı, sonra Windows uyarı verdi, bir baktım bu aşağıdaki hatayı verdi. Gerçek zamanlı korumada kilitliydi onu virüs programıyla açtım.www.technopat.net
Ne gördün ne yaşadın, bu konudaki bilgin, çapın ne ki bu kadar iddialı bir şekilde konuşabiliyorsun anlamak güç.
Merhaba dostlar, yakın zamanda sistemimi kuracağım. Anti virüs yüklemeli miyim?
Korsanla işim olmaz. Normal bir kullanıcı gibi kullanıyorum interneti. Torrent asla kullanmam.
Kaspersky gibi bir yazılım performansı düşürür mü 1-2FPS olsa bile?