Anti-Virüs kullanmalı mı?

Akeron

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Normalde Anti-Virüs kullanıyordum premium olarak Avast ve Kaspersky kullandım ama bir gün canıma tak etti. Kimse kullanmıyor, ben neden para ödüyorum. Tek yaptığım arkadaşlarımla konuşmak dedim ve iptal ettirdim. Sadece arkadaşlarımdan gelen fotoğrafları vb. açsam da onlara da bir yere kadar güveniyorum, bazen telefonum izleniyor hissi falan geliyor. Sizce anti virüs alınır mı? Çok fazla her şeyi kurcalamayan biri olarak telefon için?

Telefon için bırak Anti-Virüs satın almayı direkt kullanmak bile gereksiz. Dosya indirmediğiniz sürece çok zor ayrıca kimsenin sizi hedef belirlediğini düşünmüyorum.

Telefonlarda anti virüs alıp boşuna paranızı çar çur etmeyin. Genelde anti virüsler bilgisayarlar için üretilir.

Eğer bütçeniz varsa eşşeği sağlam kazığa bağlamakta fayda var. Norton, Kaspersky gibi birden fazla cihazda kullanıma izin veren aile paketleri işini çok iyi bir şekilde yapacaktır.

Bütçeniz yok ise telefon değil ama bilgisayarda kullanmak şarttır.

Ben prezervatif kullanmıyorum. Hiç çocukta olmuyor gibi birşey dediğiniz.

Şöyle rahat olabilirsiniz. Eğer ki harddiskim de hiç önemli birşey yok. Bulaşırsa bulaşsın format atar geçerim diyorsanız. O zaman antivirüs kullanmanıza gerek yok.

Android 12 ile telefonun izlenmesi daha zor artık. Telefonda para israfı bilgisayarda Kaspersky kullanabilirsiniz.

Telefon redmi 9t, yeni nesil iphone falan değil. Birileri arada fotoğraf, dosya vb. gönderiyor dowland atıyorum. Onun için dedim.

Güvenlik sistemi zayıf olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…